Idén is elstartolt a Nagy Diák KRESZ-teszt

Idén is elstartolt a Nagy Diák KRESZ-teszt

Régóta vágyad a jogosítvány, de túl drágának találod? Van már jogsid, de nincs mit vezetned? Nekünk mindkettőre van megoldásunk! Töltsd ki Te is az idei Nagy Diák KRESZ-tesztet és nyerd meg a jogosítvány vagy a Yaris FX elektromos robogó egyikét.

A Nagy Diák KRESZ-teszt segítségével percek alatt felmérheted közlekedéssel kapcsolatos ismereteidet és még tanulhatsz is! Emellett fantasztikus nyeremények is várnak rád. A tesztkitöltés előtt eldöntheted, hogy a jogsiért vagy az elektromos robogóért szállsz versenybe.

Yaris FX

A Nagy Diák KRESZ-tesztet bárki kitöltheti, azonban a nyereményjátékban csak a 14-24 év közötti fiatalok vehetnek részt. A regisztrációt követően egy komplett KRESZ-tesztet kell kitöltened, ahol szöveges, képes és videós kérdések megválaszolásával kell bizonyítanod, hogy mennyire ismered a közlekedési szabályokat.

Az első forduló online kérdéssorát 2021. szeptember 8-ig lehet kitölteni. A 18 kérdés helyes megválaszolásával összesen 36 pontot lehet gyűjteni. Az online fordulóból az 1.000 legjobb kitöltő kap majd meghívást a játék második, középdöntős fordulójába.

Reményeink szerint a Nagy Diák KRESZ-teszt döntőjét már személyesen tölthetik ki a résztvevők. Erre szeptember 30-án kerül sor a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon az Akvárium Klubban.

Vigyázz, kész, rajt! Startolj rá Te is a nyereményekre a https://nagydiaktesztek.hu/kreszteszt/ oldalon. Vagy töltsd le az ingyenes Nagy Diák Tesztek applikációt az App Store-ból vagy a Google Play áruházból.

A Nagy Diák KRESZ-teszt 2021-ben az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága támogatásával valósul meg.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Idén is elstartolt a Nagy Diák KRESZ-teszt

Oszd meg a Facebook-on!

Idén is elstartolt a Nagy Diák KRESZ-teszt

Oszd meg a Facebook-on!

X