Íme a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 4. döntősei

Íme a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 4. döntősei

Online eredményhirdetéssel zárult a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 4. középdöntője 2021. május 29-én. A középdöntőbe jutott 1.000 játékosból a középdöntő kérdéssorát csaknem 500-an töltötték ki sikeresen. Közülük szoros versenyben a 12 legeredményesebb játékos jutott a május 14-én, délután 14 óra 30 perckor kezdődő döntőbe.

A Zoom-on keresztül megtartott eredményhirdetésen, az est házigazdája Dj Smash és Szayly József, a DUE Médiahálózat ügyvezetője ismertette az eredményeket.

 

A két ágon folyó verseny eredményhirdetése a „kicsikkel”, vagyis a 14-18 év közöttiekkel kezdődött. Szayly József elmondta, hogy a döntőbe bejutott játékosok mindegyike maximális, 18 pontos eredménnyel jutott tovább a döntőbe. A végső sorrendet csak a kitöltési idő szerint lehetett meghatározni. A 6 legjobb játékos, aki biztosan ott lehet a döntőben:

Papp Ágoston (Mosonmagyaróvár),
Galambos Petra Laura
(Felsőpakony),
Benedek Ágnes Veronika
(Hegyesd),
Flik Katalin
(Diósd),
Gábriel Bálint
(Bőny),
Simon Csenge
(Pécel)

A következő 6 játékos tartalék ágon várja, hogy ha az első hatból valaki nem tud részt venni a döntőn, akkor a helyébe lépjen:

Haraga Mihály Bence,
Béni Boglárka (Kenderes),
Baksa Zsófia (Dunaújváros),
Munkácsi Lili (Gyomaendrőd),
Katona Lóránt András (Gávavencsellő),
Bellovicz Martin (Győr)

A másik korosztályban (18-22), vagyis a „nagyoknál” is izgalmasan alakult a verseny. Itt azonban az első helyen nem, csak 2. – 3. – 4. helyen, illetve az 5. – 6. helyen volt holtverseny. A pontos helyezések megállapítása itt is a kitöltési idő alapján dőlt el.
A legeredményesebb játékosok, akik döntőbe jutottak:

Rózsa Beatrix (Debrecen),
Kovács Krisztofer
(Budapest),
Horváth Katinka
(Kenderes),
Medve Réka
(Dabas),
Török Bertram
(Kaposvár),
Perity Henrietta (Budapest)

Ebben a korcsoportban is hatan tartalék táblán várják a bejutás lehetőségét:

Borbély Anna (Felsőpakony),
Onica Klaudia (Üllés),
Daniella Sebestyén (Bicske),
Schuller Vivien (Székesfehérvár),
Czébely-Lénárt Benedek (Budapest),
Tóth Zsófia Eszter (Sándorfalva)

A középdöntő eredményhirdetésének résztvevői a május 14-i döntőhöz készülő promóciós TV felvételben is szerepelhettek. Közöttük két okosórát sorsoltunk ki. A két szerencsés nyertes Bőnyi Evelin és Vass Zoltán postán kapja meg a nyereményt. Dj Smash jóvoltából Paulovics Barnabás élőben nézheti meg és szurkolhatja végig a döntőt.

A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt döntőjét nem csak a játékosok, hanem bárki végigszurkolhatja, hiszen élőben streameljük a Smash Event stúdiójából. A közvetítés elérhető lesz a DUE Facebook oldalán és a due.hu-n is. Reméljük minél többen velünk tartanak, és az interneten követik majd az izgalmasnak ígérkező TV-kvízt május 14-én, pénteken 14.30-tól!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Íme a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 4. döntősei

Oszd meg a Facebook-on!

Íme a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 4. döntősei

Oszd meg a Facebook-on!

X