Töltsd le te is a Nagy Diák Tesztek Applikációt

Már elérhető a Google Play és az App Store kínálatában is az ingyenes Nagy Diák Tesztek applikáció. Az új appon keresztül minden tesztünket könnyedén ki is tölthetitek! Mindig naprakész információt kaptok majd az appon keresztül játékainkról. Töltsétek le okos eszközeitekre, és indulhat a játék!

Az applikáció kezdő oldalán találjátok meg aktuális tesztjeinket. A képekre kattintva kezdhetitek el az adott teszt kitöltését.

Letöltés után nincs más dolgotok, csak regisztrálni és elfogadni az adatvédelmi tájékoztatót és a játékszabályzatot. Az applikáció további előnye, hogy a regisztrációhoz szükséges adatokat (e-mail cím, irányítószám és életkor) elég egyszer megadni, a rendszer automatikusan megjegyzi ezeket, és ezt követően bármelyik játékban részt is vehettek. A regisztráció során megadott e-mail címre kaptok egy megerősítő kódot. Ezért fontos, hogy olyan címet adjatok meg, amit ténylegesen használtok is.

Fontos, hogy minden Nagy Diák Tesztnek kicsit más a játékszabálya, ezért azt minden játék előtt el kell, hogy fogadjátok.

A teszteket többször is kitölthetitek. A kitöltés után láthatjátok az elért eredményeket, megnézhetitek a saját és a helyes válaszokat. Az aktuális eredményeitekről nem csak az applikáción keresztül, de a korábban megadott e-mail címen is kaptok értesítést. Fontos, hogy a rendszer az utolsó eredményt tartja számon. Ezért csak akkor kezdjetek neki az újbóli kitöltésnek, ha nem vagytok elégedettek az elért eredménnyel és jobbat szeretnétek. Viszont ha jól sikerült, akkor nincs más dolgotok, mint várni az online teszt zárási időpontjára, ami után a középdöntőbe továbbjutók értesítést kapnak. Addig is érdemes kitölteni egy másik témájú tesztet, hisz abból is tanulhatsz és abban is nyerhetsz. Ezt egyből és könnyedén megtehettek a Nagy Diák Tesztek applikáción keresztül.

GOOGLE PLAY – NAGY DIÁK TESZTEK

APP STORE – NAGY DIÁK TESZTEK