Környezetvédelem a DUE táborban is!

Környezetvédelem a DUE táborban is!

Foglalkoztat a környezetvédelem? Szeretnéd megakadályozni a globális felmelegedést? Ha érdekelt vagy a témában, és szeretnél tenni az egészséges életért a Földön, akkor töltsd ki a Nagy Diák Klímatesztet, és mérd fel a tudásod! Azon kívül, hogy fantasztikus jutalmakat kaphatsz, rengeteg új dolgot is megtudhatsz a környezetvédelemről!

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete már jó ideje foglalkozik a környezetvédelemmel. Nem csak az általuk vezetett DUE Tallózó egyik állandója témája az újrahasznosítás, és a környezet tudatos gondolkodás, hanem a megszervezett nyári táborokban is fontos szerepet kap. 2019-ben például a fotós csoport készített egy kiállítást, ahol saját képeiket mutatták be a klímaváltozás, környezetszennyezés témakörben. Több hírportál is felfigyelt az alkotásokra, és a mögöttük rejlő gondolatokra. A szeretlekmagyarország.hu készített egy interjút a táborozókkal, ami lehetőséget adott arra, hogy a diákok megmutathassák a nagyvilágnak, hogy valójában mit gondolnak erről a témáról. Elrettentő, azonban teljesen valósághű képeikkel ösztönözni szerették volna a társadalmat, hogy ne csak a jelenben éljenek, hanem gondoljanak a jövőre is. A mottójuk: #csináldmásképp.

Csináljuk másképp együtt, összefogva! Ha téged is érdekel a környezetvédelem, és szeretnél létrehozni valamit a témához kapcsolódóan, akár egy ütős cikket írni, vagy forgatni egy tényfeltáró videót, akkor nincs más dolgod, minthogy jelentkezz a 2021-es DUE médiatáborba, és légy részese egy felejthetetlen kalandnak!

(B.N.)

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Környezetvédelem a DUE táborban is!

Oszd meg a Facebook-on!

Környezetvédelem a DUE táborban is!

Oszd meg a Facebook-on!

X