Lezárult a második Nagy Diák Zenei Teszt

Óriási érdeklődés mellett zárult le a második Nagy Diák Zenei Teszt. Az egész nyáron kitölthető játékban több mint 6.000 fiatal tette próbára a tudását és töltötte ki sikeresen a tesztet.

A második Nagy Diák Zene Teszt nem rendhagyó módon zajlott. A játék két, egymástól független fordulóból állt és mindkét fordulóban külön díjaztuk a legjobbakat. Az elsőt július 20-ig, míg a másodikat augusztus 31-ig tölthették ki a játékosok online, a nagydiaktesztek.hu oldalon vagy a Nagy Diák Tesztek Applikáción keresztül.

A játék mindkét fordulójában 10 kérdésre kellett válaszolni, minél rövidebb idő alatt, minél több helyes választ megadva. A korábbi tesztjeinkhez hasonlóan bárki tesztelheti tudását és kitöltheti a tesztet, de a nyereményjátékban csak a 14-24 év közötti fiatalok vehettek részt!

A játék első szakaszát végül Bartha Viola nyerte meg, a második Kovács Anna Karina lett, míg a harmadik helyen Dukai Balázs végzett. A dobogósok egy-egy páros MCC Fesztivál belépővel lettek gazdagabbak.

A második fordulót Székely Sándor Máté nyerte meg, aki a leggyorsabban szerezte meg a maximális 10 pontot. Győzelmével egy Panasonic fejhallgatóval lett gazdagabb, amit postán küldünk el neki.

Gratulálunk minden résztvevőnek!