Lezárult a Nagy Diák Agrárteszt 2 középdöntője

Lezárult a Nagy Diák Agrárteszt 2 középdöntője

Már csak a döntő forduló van hátra. Kiváló eredmények születtek a középdöntő játékban, nagyon örülünk, hogy ennyien érdeklődtök a modern agrárium iránt! 2023. január 5-én, a döntőben kiderül, hogy kik nyerik a Nagy Diák Agrárteszt 2. fődíjait.

Az első fordulóban – ahol több mint 16 ezer tesztkitöltés született – a legjobb eredményt elérő 1 000 játékos kapott meghívást a 2022. december 28. és-30. között zajló online középdöntőbe.

A középdöntőben remek eredmények születtek. A játék népszerűségének tudható be, hogy a nagy versenyszellemben többen közös kitöltéssel próbáltak minél jobb eredményt elérni. Ezért a szervező – élve a játékszabályzat adta lehetőségével – kibővítette a döntőben résztvevők körét és szűkítette a döntő megkezdésére rendelkezésre álló időintervallumot.

A Nagy Diák Agrárteszt szervezőjének célja, hogy a sportszerűséget minden körülmények között biztosítsa, ezért döntött – a nem fair játékot és az összejátszást kizárandó – a döntő teszt kitöltésére rendelkezésre álló időintervallum szűkítéséről. Így a döntőben résztvevő játékosoknak 2023. január 5-én 14.00 és 14.15 között kell megkezdeniük a tesztkitöltést. Azon játékosok eredménye, akik 14.30 után fejezik be a tesztkitöltést, érvénytelennek számít.

Az fair játék és az esélyegyenlőség biztosítása érdekében minden, a középdöntőben legalább 15 pontot elért játékos lehetőséget kap a döntő teszt kitöltésére.

A döntőben a legjobb eredményt elérő 10 játékost meghívjuk az ünnepélyes díjátadóra, ahonnan senki sem fog üres kézzel távozni.

Az ünnepélyes díjátadóra 2023. január 12-én, az Educatio Kiállításon kerül sor, melynek védnöke, a program támogatója a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem lesz.

Ha értesítést kaptál a döntőben való részvételi lehetőségedről, akkor gyere, folytasd a tesztet, hogy esélyese légy a fődíjnak, amit te választhatsz magadnak egy fantasztikus kétszemélyes külföldi utazás, egy nagyértékű kerékpár, vagy egy szuper telefon közül!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Lezárult a Nagy Diák Agrárteszt 2 középdöntője

Oszd meg a Facebook-on!

Lezárult a Nagy Diák Agrárteszt 2 középdöntője

Oszd meg a Facebook-on!