Már kitölthető az Agrárteszt középdöntője

Több mint 16 ezer fiatal tette próbára tudását és töltötte ki sikeresen a tesztet a Nagy Diák Agrárteszt 2. első, online fordulójában, mely 2022. december 15-én zárult. Az országos játék most a középdöntővel folytatódik, ahol kiderül, kik azok, akik a döntőben összemérhetik tudásukat az értékes nyereményekért.

A második Nagy Diák Agrártesztet a Magyar Agrár és Élettudományi Egyetemmel (MATE) karöltve hirdette meg a DUE Médiahálózat. A játék szervezői a modern magyar agrárium kínálta tanulási és munkalehetőségekre kívánta ráirányítani a pályaválasztás előtt álló fiatalok figyelmét.

Az első fordulóból a legjobb 1.000 játékos kapott e-mailben meghívást az online középdöntőbe. A 18 kérdésből álló középdöntőt a meghívottak december 28. és 30. között tölthetik ki a nagydiaktesztek.hu-n vagy a Nagy Diák Tesztek Applikáción keresztül.

A középdöntőből a legjobb 10 játékos jut majd az online döntőbe. A legjobbak 2023. január 5-én mérhetik majd össze tudásukat és tölthetik ki a mindent eldöntő tesztet.

Az ünnepélyes díjátadót 2023. január 12-én, csütörtökön 11 órakor, az Educatio Kiállításon rendezzük meg, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem standjánál. Itt kerülnek átadásra a játék fődíjai: egy nagyértékű telefon, egy szuper kerékpár és egy kétszemélyes görögoszági utazás.

A Nagy Diák Agrárteszt a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem támogatásával jött létre.

Sok sikert mindenkinek!