Már tudjuk, hogy kik lehetnek ott a Nagy Diák Zenei Teszt döntőjében

Már tudjuk, hogy kik lehetnek ott a Nagy Diák Zenei Teszt döntőjében

Online eredményhirdetéssel zárult a Nagy Diák Zenei Teszt középdöntője 2021. április 29-én. Az ezer középdöntősből sok száz játékos töltötte ki eredményesen a 18 kérdésből álló kérdéssort. Közülük a legjobb eredményt elért 12 versenyző jutott a döntőbe. Ez május 14-én, pénteken 11 órakor kezdődik. A döntőt online közvetítjük a DUE Facebook oldalán és a due.hu-n.

Az online eredményhirdetésnek a Smash Event stúdió adott otthont a Lurdy házban. Több százan kapcsolódtak be a Zoom-on keresztül, hogy megtudják, sikerült-e bekerülniük a legjobbak közé.

 

Hihetetlenül szoros volt a végjáték, összesen 11 játékos ért el maximális, 18 pontot.

A döntő kvízjátékban mérkőzhet meg a fődíjakért:
Varga Zsófia Nóra (Budapest),
Országh Mercédesz
(Bárna),
Füleki Cintia
(Jászbalogháza),
Kiss Gergő
(Levél),
Csősz Vivien
(Debrecen),
Vincze Bence
(Mátraterenye),
Kadlicskó Gréta
(Pécs),
Balogh Bence
(Tiszalök),
Tátrai Marcell
(Mátészalka),
Bönde Tünde
(Budapest),
Németh Márton (Nagykanizsa),
Szollár Zsófi
(Budapest)

A 12 játékosból 11-en maximális pontszámot (18) értek el. A 12-ik döntős helyért óriási küzdelem zajlott. Összesen 24-en értek el 17 pontot, közülük a leggyorsabb lehet automatikusan a döntő résztvevője. A többiek tartalékként várják, hogy egy jobb eredményt elért játékos távolmaradása esetén tartaléktábláról bejuthassanak a játékba:

Vörös Valentin (Tanakajd),
Molnár József Zsolt
(Budapest),
Blahut Fanni (Budapest),
Varga Hanna (Szolnok),
Hánori András (Budapest),
László Patrik (Budapest)

Akik ott voltak az eredményhirdetésen, de nem jutottak a döntőbe, egy promóciós TV felvételen vettek részt a május 14-i döntőhöz. Közöttük két okosórát sorsolt ki az est házigazdája, Dj Smash és a DUE alelnöke, Szayly József. A két szerencsés nyertes Nagy Ákos és Martinkó Dorina postán kapja meg a nyereményét. Továbbá Dj Smash jóvoltából Szabó Vivien élőben nézheti meg a stúdiót és szurkolhatja végig a döntőt.

A Nagy Diák Zenei Teszt döntője egy látványos kvíz-show lesz, rengeteg izgalommal és feszültséggel. A szórakoztató programból sokat megtudhattok a magyar zenékről, előadókról, bandákról és a legális zenefogyasztásról.

A Zenei Teszt döntőjét 2021. május 14-én, pénteken 11 órától bárki végigszurkolhatja, ugyanis élőben streameljük a Smash Event stúdiójából. A közvetítés elérhető lesz a DUE Facebook oldalán és a due.hu-n is.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Már tudjuk, hogy kik lehetnek ott a Nagy Diák Zenei Teszt döntőjében

Oszd meg a Facebook-on!

Már tudjuk, hogy kik lehetnek ott a Nagy Diák Zenei Teszt döntőjében

Oszd meg a Facebook-on!

X