Még kitöltheted a Nagy Diák Klímatesztet

Még kitöltheted a Nagy Diák Klímatesztet

Hamarosan befejeződik a Nagy Diák Klímateszt első fordulója. A DUE Médiahálózat és az Innovációs és Technológiai Minisztérium közös klímavédelmi játékát eddig közel 28 ezren töltötték ki. Töltsd ki te is és biztosítsd be helyedet a következő fordulóba!

Ha még nem töltötted ki a Nagy Diák Klímatesztet, akkor 2021. szeptember 5-ig megteheted a www.nagydiaktesztek.hu oldalon, vagy a könnyebb kitöltésért töltsd le az ingyenes nagydiaktesztek applikációt, amit megtalálsz a GooglePlay-en és az AppStore-ban is!

Az online teszt kitöltői közül az 1.000 legjobb jut be a személyes részvétellel megrendezett középdöntőbe, ami 2021. szeptember 30-án lesz Budapesten, a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon az Akvárium Klubban. Itt zajlik majd az országos játék döntője is, ahová a középdöntőből a legjobb 12 játékos jut be. Itt találnak gazdára a fődíjak: egy elektromos robogó, egy nagyértékű kerékpár és egy kétszemélyes nyaralás.

Tied lehet a Motolux Yaris FX elektromos robogó:

A Motolux Yaris egy sokak által kedvelt elektromos robogó. A 3 sebességgel és rükverc funkcióval is rendelkező jármű hatótávolsága 50-70 km, végsebessége 25 km/óra. A digitális kijelző minden fontosabb információt tartalmaz, köztük a kilométeróra állását és az aktuális sebességet. De a tárolásra is bőven van hely a robogón, köszönhetően az ülés alatti és mögötti tárolódobozoknak.

 

Egy nagyértékű kerékpár:

Kevés olyan jármű létezik, ami annyira környezetbarát lenne mint a kerékpár. A Nagy Diák Klímateszt döntősei közül, az egyik szerencsés egy 200.000 Forint értékű, profi kerékpárral lesz gazdagabb.

 

 

Kétszemélyes nyaralás:

A Nagy Diák Klímateszt harmadik fődíja egy kétszemélyes belföldi (balatoni) utazás 250.000 Forint értékben.

 

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Még kitöltheted a Nagy Diák Klímatesztet

Oszd meg a Facebook-on!

Még kitöltheted a Nagy Diák Klímatesztet

Oszd meg a Facebook-on!

X