Megvannak a Filmteszt döntősei

Megvannak a Filmteszt döntősei

Online eredményhirdetéssel zárult a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 4. középdöntője. 364 játékos töltötte ki eredményesen a 24 kérdéses középdöntős tesztet. Közülük a legjobb 12 jutott a február 26-án 14 órakor kezdődő döntőbe, melyet bárki online követhet itt a due.hu-n is.

A középdöntő résztvevői Zoomon léphettek be február 19-én, pénteken a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 4. középdöntője eredményhirdetésére. Az eseménynek a Smash Event stúdió adott otthont a Lurdy házban. Több százan kapcsolódtak be a Zoom-programba, hogy megtudják, sikerült-e bekerülniük a legjobbak közé. Még a stúdió óriási ledfalain sem fért el egyszerre az összes játékos, akik ott voltak az online Zoomos eredményhirdetésen.

A program házigazdája, Dj Smash a mikrofont először Szayly Józsefnek, a DUE Médiahálózat ügyvezetőjének adta át, aki ismertette a középdöntő eredményét. Nyolcan értek el maximális, 24 pontos, hárman pedig 23 pontos eredményt a középdöntőben, ők mindannyian ott lehetnek a döntőben. A 12-ik helyen, a 22 pontosok között holtverseny alakult ki, közülük a leggyorsabb lehet automatikusan a döntő résztvevője. A középdöntő sikeres kitöltői közül 89-en (24%) fővárosiak, közülük azonban csak egy jutott a fináléba. A többiek az ország különböző pontjairól érkeznek,  például a Vas megyei Náraiból, Egerből, Pásztóról, Szentesről, Lentiből, Hajdúsámsonról, vagy a Fejér megyei Sáregresről. A középdöntő legfiatalabb játékosai (9 fő) 14 évesek voltak, a döntőbe a 17 és 20 év közötti korosztályból kerültek a játékosok.

Azok között, akik résztvettek az eredményhirdetésen, de nem jutottak tovább, vigaszdíjként két okosórát sorsolt ki Dj Smash. A két szerencsés nyertes, Spindler Krisztián és Kéri Luca postán kapják meg az ajándékukat. További két szerencsés játékost is kisorsoltak, akik személyesen is eljöhetnek megnézni a február 26-án, pénteken 14 órakor kezdődő döntőt. Korcsmáros Emese és Sipos Eszter – a döntő résztvevőihez hasonlóan – a helyszínen COVID tesztet követően léphetnek majd be a stúdióba.

A Nagy Magyar Filmteszt döntője egy látványos kvíz-show lesz, izgalmakkal, vendégművészekkel és rengeteg magyar filmmel. A szórakoztató programból sokat megtudhattok a magyar filmekről, filmes szakmákról egyaránt.

A közel 1 órás Filmteszt döntőt nem csak az idei Filmteszt játékosai, hanem bárki végigszurkolhatja, ugyanis azt élőben streamelik a Smash Event stúdióból. Vimeo link: https://onlinerendezvenyek.hu/nagy-magyar-filmteszt/

A közvetítés követhető lesz a Nagy Diák Tesztek és a DUE Facebook oldalán is.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Megvannak a Filmteszt döntősei

Oszd meg a Facebook-on!

Megvannak a Filmteszt döntősei

Oszd meg a Facebook-on!

X