Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt: Megvannak a győztesek

Izgalmas tévé show keretében zárult az ötödik alkalommal megrendezett Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt. Az országos edukatív játék döntőjét a május 20-én rendeztük meg az UP Rendezvénytérben.

Rekordszámban kezdtek bele a fiatalok az idén ötödik alkalommal meghirdetett Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt kitöltésébe. A téli első, online fordulóban közel 20 ezren tették próbára magukat és töltötték ki sikeresen a tesztet.

Korosztályonként 5, összesen 10 játékos jutott be indén a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 5. döntőjébe. A döntőt a „kicsik”, vagyis a 14-18 év közöttiek kezdték, utánuk a „nagyok”, a 18-22 év közöttiek folytatták.

Az fiatalok között Oláh Vince szerezte meg az első helyet és ezzel a Lenovo Ideapad laptopot, a második helyen Csete Benjámin végzett, az ő nyereménye egy Xiaomi Redmi Note okosfelefon.

Az idősebbek között Baki Zsolt szerezte meg az aranyérmet és az ezzel járó Xiaomi 11T okostelefont. A második helyen Giricz Barnabás végzett, az ő nyereménye egy Xiaomi Redmi Note.

A díjakat Dr. Garamvölgyi László, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója és Dr. Szayly József, a DUE alelnöke adta át.

A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 5. a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósult meg.

Gratulálunk az idei nyerteseknek! A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 5. döntőjét ITT és ITT tudod visszanézni! A játék döntőjéből készült tévé felvétel hamarosan visszanézhető is lesz.