Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt: Megvannak a győztesek

Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt: Megvannak a győztesek

Korosztályonként 6-6 játékos mérte össze tudását május 14-én a negyedik Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt döntőjében. A Smash Event stream stúdióból közvetített TV-s kvízt online több ezren követték.

2021-ben 17 ezer játékos töltötte ki a tesztet, közülük a legeredményesebb 12 versenyző jutott be a döntőbe. A „kicsiknél” (14-18 évesek) mindenki maximális pontszámmal jutott be a döntőbe, ami elképesztő izgalmakat hozott. Az 5 fordulóból álló fináléban képes és videós kvíz kérdésekre kellett helyes választ adniuk  a versenyzőknek a bűnmegelőzés témaköréből.

Hatalmas és nagyon szoros verseny alakult ki, ami nem is csoda, hiszen mindenki az értékes nyereményekért küzdött. Az első helyezett egy LENOVO laptoppal, míg a második helyezett egy HUAWEI telefonnal lett gazdagabb.

Az fiatalok között Ceglédi Zente Holló szerezte meg a harmadik, Benedek Ildikó a második, Gábriel Bálint az első helyet.

A „nagyoknál” (19-22 évesek) sem volt kisebb a küzdelem. Az ő versenyük is hasonlóan épült föl, mint a fiatalabbaké – csak a kérdések voltak valamivel nehezebbek.

Az izgalmas és szoros versenyben itt is az első helyezett egy LENOVO laptoppal, míg a második helyezett egy HUAWEI telefonnal lett gazdagabb.

Az idősebbek között Horváth Katinka szerezte meg a harmadik, Márton Kornél Péter a második és Török Bertram az első helyet.

A díjakat Gratzer-Sövényházy Edit rendőr ezredes, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács főosztályvezetője Kecskés István DUE elnökkel és dr. Szayly Józseffel, a DUE alelnökével adta át közösen. A döntőben résztvevő minden játékos ajándékcsomaggal távozott.

A Covid szabályok miatt zárt stúdióban, közönség részvétele nélkül zajló döntőt több ezer fiatal, köztük az online első forduló és a középdöntő játékosai az interneten tudták követni, hisz a teljes programot streamelték a DUE Médiahálózat Facebook oldalán és a due.hu-n.

A programot immár negyedik alkalommal rendezték meg a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával. 1997-es indulása óta már több mint 62 ezer fiatal töltötte ki sikeresen a Nagy Diák Bűnmegelőzési Tesztet.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt: Megvannak a győztesek

Oszd meg a Facebook-on!

Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt: Megvannak a győztesek

Oszd meg a Facebook-on!

X