Nyerj osztálykirándulást az Agrárteszten

Tudtad, hogy a termőföldeken és az állatfarmokon ma már a legmodernebb technológiával dolgoznak? És azt, hogy hogyan kerülnek a különböző termékek a boltok polcaira? Ha szeretnél minden kérdésedre választ kapni, akkor mindenképp töltsd ki a Nagy Diák Agrárteszt 2-t, és ismerd meg a mezőgazdaság igazi arcát!

Mára az agrárágazat is felzárkózott a high-tech vonalba, ami minőségi termelést, biztos életkörülményeket és környezeti fenntarthatóságot jelent. A teszt kitöltése során megismerheted a mezőgazdaság modern arcát és megtudhatod azt is, hogyan és mire használják a legmodernebb technológiákat. Ha elég ügyes vagy, még nyerhetsz is.

De nem csak a diákok, hanem az iskolák is nyerhetnek. Idén az iskolák is beszállhatnak a versenybe! Az iskolák versenye abszolút nyertese, vagyis az az iskola, ahonnan a legtöbb kitöltés érkezik az első forduló végéig, 150.000 forintot kap ajándékba, amit osztálykirándulásra használhatnak fel! Ehhez nem kell már tenni, mint a tesztkitöltést és a regisztrációt követően kiválasztani az iskola nevét.

Az játék első fordulós kérdéssorát 2022. szeptember 1. és 2022. december 15. között tölthetitek ki az agrarteszt.hu és a nagydiaktesztek.hu oldalakon, de a könnyebb kitöltés érdekében használjátok a Nagy Diák Tesztek applikációt. A tesztet bárki kitöltheti, de a versenyben csak a 14 és 20 év közötti fiatalok vehetnek csak részt!

Az első fordulóból a legjobb 1.000 játékos kap meghívást az online középdöntőbe. A továbbjutók december 28. és 30. között tölthetik majd ki a második forduló kérdéssorát. Innen a legjobb 10 játékos jut majd az online döntőbe. Ők 2023. január 5-én mérhetik majd össze tudásukat és tölthetik ki a mindent eldöntő tesztet.

Az ünnepélyes díjátadót 2023. január 12-én, csütörtökön 11 órakor, az Educatio Kiállításon rendezzük meg, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem standjánál. Itt kerülnek átadásra a játék fődíjai: egy nagyértékű telefon, egy szuper kerékpár és egy kétszemélyes utazás. Az iskolák versenye nyereményét is itt adjuk át a legtöbb kitöltőt adó iskolának.

Kattints, és induljon a játék!