Ők a hatodik Filmteszt dobogósai

KOVÁCS KARINA III. helyezett

A 20 éves Kovács Karina Kaposvárról érkezett a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak döntőjébe. A játékkal a Facebookon találkozott, és mivel nagyon szereti a filmeket és a játékokat is, úgy gondolta, megméretteti magát.

„Nagyon sok filmet nézek. Amikor szabadidőm engedi és szeretnék egy kicsit kikapcsolódni, vagy ha van valamilyen teendőm és kell valami ami közben leköt, akkor is elindítok egy filmet. A kedvenc magyar filmem a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan, a külföldiek közül pedig a Felhőatlasz, mert abba minden alkalommal új dolgokat fedezek fel” – árulta el Karina.

CSENKI CSONGOR II. helyezett

A 20 éves Csenki Csongor Kecskemétről érkezett, aki azért jelentkezett a játékba, mert nagyon szereti a filmeket és szeretett volna valami értékeset nyerni.

„Napi szinten nézek filmeket és sorozatokat. Nincs abszolút kedvencem, de a Tökéletlen időket bármikor meg tudom nézni” – mondta el Csongor, akit a filmek iránti szeretete és tudása egészen a II. helyig vitt.

 

SZABÓ LEVENTE FERENC I.

A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 6. első helyezettje a 19 éves Szabó Levente lett, aki minimum heti kétszer ül le a TV elé a barátnőjével. Kedvenc magyar filmje a Mephisto, a külföldiek közül pedig a Mementot kedveli a legjobban.

„Azért jelentkeztem, mert nagyon szeretem a filmeket és versenyeket is. A barátnőmmel beszéltünk arról, hogy milyen jó lenne egy két fős utazást nyerni. Őszinte leszek, álmodni sem mertem volna, hogy ez sikerülni fog” – árulta el Levente a due.hu-nak, akinek minden álma valóra vált, hiszen győzelmével elutazhat barátnőjével Görögországba.