Rekordszámú kitöltő a Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulójában

Rekordszámú kitöltő a Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulójában

Véget ért a Nagy Diák KRESZ-teszt 6. edukatív játékunk idei első fordulója. 2022. május 1-ig több mint 20 ezren vettek részt sikeresen a vetélkedőben – ilyen sokan még egy évben sem indultak a játékban a Nagy Diák KRESZ-teszt történetében. Most indul a középdöntős regisztráció, hogy május 19-én kiderülhessen, kik nyerik a fődíjakat.

A KRESZ-teszt középdöntőjébe a legjobb 1000 játékos (azok, akik a legtöbb helyes választ adták a legrövidebb idő alatt) kap e-mailben meghívást. A meghívottaknak meg kell erősíteniük, hogy részt kívánnak venni a játék következő fordulójában.

A középdöntő kérdéssorát 2022. május 6. és 8. között tölthetik ki az arra jogosultak. A 20 kérdésből álló teszt a www.nagydiaktesztek.hu-n és a Nagy Diák Tesztek Applikáción keresztül játszhatják le a meghívott középdöntősök.

A középdöntőből a legjobb eredményt elérő 10-10 játékos jut a Nagy Diák KRESZ-tesztdöntőjébe, közülük kiderül majd ki a játék két nyertese, akik hazavihetik a robogót vagy megkapják az ingyenes B kategóriás jogosítványszerzési lehetőséget.

A döntő már élőben zajlik. A nyilvános esemény 2022. május 19-én 15 órakor kezdődik majd az újpesti UP Rendezvénytérben (1042 Budapest, Szent István tér 13.) Itt egy izgalmas színpadi show keretén belül mérhetik össze tudásukat a játékosok. Az eseményt élőben is követheti bárki a helyszínen, vagy az interneten keresztül is – ugyanis a teljes döntőt streamejük a www.due.hu és a www.nagydiaktesztek.hu oldalainkon, valamint a DUE Facebook oldalán. A felvételből önálló tévéműsort is készítünk.

A hatodik alaklommal megrendezett országos edukatív játékkal az ORFK-OBB és a DUE Médiahálózat közös célja, hogy a 14 és 24 év közötti fiatalok felmérhessék a biztonságos közlekedéssel kapcsolatos ismereteiket.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Rekordszámú kitöltő a Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulójában

Oszd meg a Facebook-on!

Rekordszámú kitöltő a Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulójában

Oszd meg a Facebook-on!