Szeptember 1-én startol a Nagy Diák Agrárteszt

Szeptember 1-én startol a Nagy Diák Agrárteszt

Tudtad, hogy a termőföldeken és az állatfarmokon ma már a legmodernebb technológiával dolgoznak? És azt, hogy hogyan kerülnek a különböző termékek a boltok polcaira? Ha szeretnél minden kérdésedre választ kapni, akkor mindenképp töltsd ki a szeptember 1-én induló Nagy Diák Agrárteszt 2-t, és ismerd meg a mezőgazdaság igazi arcát!

Mára az agrárágazat is felzárkózott a high-tech vonalba, ami minőségi termelést, biztos életkörülményeket és környezeti fenntarthatóságot jelent. A teszt kitöltése során megismerheted a mezőgazdaság modern arcát és megtudhatod azt is, hogyan és mire használják a legmodernebb technológiákat, és akár még kedvet kaphatsz az agrárpályához is.

Az játék első fordulós kérdéssorát 2022. szeptember 1. és 2022. december 15. között tölthetitek majd ki az agrarteszt.hu és a nagydiaktesztek.hu oldalakon, de a könnyebb kitöltés érdekében használjátok a Nagy Diák Tesztek applikációt. A tesztet bárki kitöltheti, de a versenyben csak a 14 és 20 év közötti fiatalok vehetnek csak részt!

Az első fordulóból a legjobb 1.000 játékos kap meghívást az online középdöntőbe. A továbbjutók december 28. és 30. között tölthetik majd ki a második forduló kérdéssorát. Innen a legjobb 10 játékos jut majd az online döntőbe. Ők 2023. január 4-én mérhetik majd össze tudásukat és tölthetik ki a mindent eldöntő tesztet.

A díjátadót jövő év elején, az Educatio Kiállításon rendezzük meg, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem standjánál. Itt kerülnek átadásra a játék fődíjai: egy nagyértékű telefon, egy szuper kerékpár és egy kétszemélyes külföldi utazás.

A Nagy Diák Agrárteszt a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem támogatásával jött létre.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Szeptember 1-én startol a Nagy Diák Agrárteszt

Oszd meg a Facebook-on!

Szeptember 1-én startol a Nagy Diák Agrárteszt

Oszd meg a Facebook-on!

X