Szeptember 20-án indul a Banktudós Teszt

Napjainkban a bankok egymásra licitálva kínálják egyre korszerűbb digitális pénzügyi megoldásaikat. Korszerű és kényelmes applikációk, a bankbajárás helyett online megoldások, virtuális bankkártyák, FinTech (Financial Technology) megoldások – számos olyan lehetőség, melyekkel élve sokkal jobban, takarékosabban vagy tudatosabban tudjuk intézni pénzügyeinket.

Ahhoz, hogy ezeket a lehetőségeket, technikai megoldásokat jól tudjuk használni, elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a legfontosabb pénzügyi fogalmakkal, technikákkal. Ezek elsajátításában segít szórakoztató formában a Nagy Diák Bantudós Teszt, melynek végén még komoly nyereményeket is hazavihetsz.

Ma már el sem tudjuk képzelni az életünket bankok és pénzügyi szolgáltatások nélkül. A folyamatosan változó világban egyre több szolgáltatás és lehetőség közül választhatunk. De mit is kínálnak számunkra a különböző bankok? Miért éri meg náluk tartanunk a pénzünket? Melyik bankot válasszuk?

Ha szeretnél a kérdéseidre választ kapni, akkor mindenképp töltsd ki a DUE Médiahálózat és az MBH Bank szeptember 20-án induló közös játékát, a második Nagy Diák Banktudós Tesztet!

A három fordulóból álló Nagy Diák Banktudós Teszt valamennyi szakasza online zajlik. A teszt elsősorban a felsőoktatásban tanulóknak szól, de ettől függetlenül, a tesztet bárki kitöltheti. A nyereményjátékban viszont csak a felsőoktatási jogviszonnyal rendelkező, 18-26 év közöttiek vehetnek részt.

Az játék első fordulós kérdéssorát december 1-ig tölthetitek majd ki a banktudosteszt.hu és a nagydiaktesztek.hu oldalakon, de a könnyebb kitöltés érdekében használjátok majd a Nagy Diák Tesztek applikációt.

A Nagy Diák Banktudós Teszt az MBH Bank támogatásával jön létre.