Szeptember: Klímateszt és KRESZ-teszt döntő

Szeptember: Klímateszt és KRESZ-teszt döntő

Szeptember 30-án rendezzük meg a budapesti Akvárium Klubban a Nagy Diák Klíma Teszt és a Nagy Diák KRESZ-teszt középdöntőit és döntőit. Értékes díjak várják a játékosokat.

A 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretében két teszdöntőt is rendezünk majd. A program Budapest szívében, a Deák tér melletti Akvárium Klubban zajlik majd, de stream köztvetítésünkön keresztül bárki élőben is követheti majd a játékot.

A Nagy Diák Klímatesztet 2021-ben először rendezte meg a DUE Médiahálózat az ITM-mel karöltve. Már első alkalommal nagy népszerűségnek örvend a játék, hisz több mint 30 ezer fiatal kapcsolódott be a programba. A döntőben 12-en versengenek majd a fődíiakért. A legeredményesebb játékos egy elektromos robogó, egy szuper kerékpár vagy egy belföldi utazás közül választhat.

A Nagy Diák KRESZ-tesztet ebben az évben ötödik alkalommal hirdettük meg. A verseny itt két szálon fut: egy elektromos robogóért vagy egy teljesen ingyenes „B” kategóriás jogosítványszerzési lehetőségért száll versenybe a döntőbe jutott 6 – 6 legeredményesebb KRESZ játékos. A programot az Országos Balesetmegelőzési Bizottság támogatja – hogy mindenki hazaérjen!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Szeptember: Klímateszt és KRESZ-teszt döntő

Oszd meg a Facebook-on!

Szeptember: Klímateszt és KRESZ-teszt döntő

Oszd meg a Facebook-on!

X