Tesztdöntő kvízek pénteken – kövesd Te is!

Tesztdöntő kvízek pénteken – kövesd Te is!

Izgalmas TV show keretében zárul a Nagy Diák Zenei Teszt és a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 4. 2021. május 14-én, pénteken. A Zenei Teszt középdöntőjéből a legjobb 12 játékos jutott a döntőbe, a Bűnmegelőzési Teszt középdöntőjéből pedig korosztályonként a legjobb eredményt elért 6-6 játékos küzdhet meg a fődíjért.

Nagy versenynek ígérkezik a Nagy Diák Zenei Teszt döntője, hiszen már a középdöntőben is nagyon szoros volt az állás. Rengetegen értek el kimagasló eredményt az online teszten, a döntőbe bejutott játékosok közül pedig majdnem mindenki, szám szerint 11-en szerezték meg a maximális 18 pontot. Vajon ki lesz idén a több százezer forint értékű fődíj gazdája?

Kövesd te is élőben május 14-én 11 órától a döntő eseményeit a due.hu-n, a nagydiaktesztek.hun, a DUE Facebook oldalán vagy az alábbi Vimeo linken:

https://onlinerendezvenyek.hu/nagy-diak-zenei-teszt/

Ugyanezen a napon délután rendezzük meg a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt döntőjét is, melynek szintén a Smash Event stúdió ads otthont a budapesti Lurdy Házban. Ebben a játékban két korosztály verseng a döntőben: először a kicsik (14 és 18 év közöttiek), utána a nagyok (18 és 24 év közöttiek) versenye zajlik. A finálét 14:30-tól a „kicsik” kezdik, majd utána, várhatóan 15:15-től a „nagyok” folytatják.

Ebben a játékban is nagyon szoros volt a verseny a középdöntőben: a maximális 18 pontot elérő játékosok között csak a kitöltési idő határozta meg a végső sorrendet. A tét nem kicsi, a döntőkben 1-1 értékes laptop és 1-1 okostelefon talál gazdára.

Kövesd és izguld végig a döntőt te is május 14-én 14:30-tól due.hu-n, a nagydiaktesztek.hu-n, a DUE Facebook oldalán vagy az alábbi Vimeo linken:

https://onlinerendezvenyek.hu/nagy-diak-bunmegelozesi-teszt/

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Tesztdöntő kvízek pénteken – kövesd Te is!

Oszd meg a Facebook-on!

Tesztdöntő kvízek pénteken – kövesd Te is!

Oszd meg a Facebook-on!

X