Töltsd ki te is a Nagy Diák Klímateszt 2-t!

Töltsd ki te is a Nagy Diák Klímateszt 2-t!

Téged is foglalkoztat a klímaváltozás és szeretnél többet tenni a globális jelenség ellen? Akkor töltsd ki te is DUE Médiahálózat és az Innovációs és Technológiai Minisztérium közös klímavédelmi játékát és tudd meg, hogyan tehetsz többet a bolygónkért.

Ha még nem töltötted ki a Nagy Diák Klímatesztet, akkor 2022. május 5-ig megteheted a www.nagydiaktesztek.hu oldalon, vagy a könnyebb kitöltésért töltsd le az ingyenes nagydiaktesztek applikációt, amit megtalálsz a GooglePlay-en és az AppStore-ban is!

Az online teszt kitöltői közül az 1.000 legjobb jut be a személyes részvétellel megrendezett középdöntőbe, ami 2022. május 20-án lesz Budapesten, a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon az újpesti UP Rendezvénytérben. Itt zajlik majd az országos játék döntője is, ahová a középdöntőből a legjobb 10 játékos jut be. Itt találnak gazdára a fődíjak: egy elektromos robogó, egy nagyértékű kerékpár és egy kétszemélyes nyaralás.

A három díj közül, a döntő nyertese választhat először, a második helyezett másodszor, a döntő harmadik helyezettje pedig az utoljára fennmaradó díjjal lesz gazdagabb.

A Nagy Diák Klímateszttel tehát duplán nyerhetsz: többet tudhatsz meg arról, hogy mit tehetsz a minket körülvevő világ megóvásáért, és ha elég felkészült vagy, még nyerhetsz is!

Kattints, és induljon a játék!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Töltsd ki te is a Nagy Diák Klímateszt 2-t!

Oszd meg a Facebook-on!

Töltsd ki te is a Nagy Diák Klímateszt 2-t!

Oszd meg a Facebook-on!

X