Újra elstartolt a KRESZ-teszt – töltsd ki TE is

Nagy Diák KRESZ-teszt döntő

Régóta vágyad a jogosítvány, de túl drágának találod? Van már jogsid, de nincs mit vezetned? Nekünk mindkettőre van megoldásunk! Töltsd ki Te is a Nagy Diák KRESZ-tesztet és nyerd meg a jogosítvány vagy az elektromos robogó egyikét.

A Nagy Diák KRESZ-teszt segítségével percek alatt felmérheted közlekedéssel kapcsolatos ismereteidet és még tanulhatsz is! Emellett fantasztikus nyeremények is várnak rád. A tesztkitöltés előtt eldöntheted, hogy a jogsiért vagy az elektromos robogóért szállsz versenybe.

A Nagy Diák KRESZ-teszt 7. első fordulóját bárki kitöltheti 2023. február 15. és május 5. között a nagydiaktesztek.hu oldalon vagy a Nagy Diák Tesztek applikáción keresztül, azonban a nyereményjátékban csak a 14-24 év közötti fiatalok vehetnek részt. A regisztrációt követően egy komplett KRESZ-tesztet kell kitöltened, ahol szöveges, képes és videós kérdések megválaszolásával kell bizonyítanod, hogy mennyire ismered a közlekedési szabályokat. A 18 kérdés helyes megválaszolásával összesen 36 pontot lehet gyűjteni.

Az online teszt kitöltői közül a legjobb eredményt elérő játékosok jutnak be a személyes részvételű középdöntőbe, amit 2023. május 25-én Budapesten, az újpesti UP Rendezvénytérben rendezünk meg. Itt zajlik majd az országos játék döntője is, ahová a középdöntőből a legjobb 5-5 játékos jut be. Ők egy izgalmas tévés kvízben mérhetik össze tudásukat és szállhatnak versenybe a fődíjakért.

A Nagy Diák KRESZ-teszt 6. döntőjében találnak gazdára a fődíjak: egy elektromos robogó és egy ingyenes B-kategóriás jogosítványszerzési lehetőség.

Az immár 7. alkalommal meghirdetett edukatív játékot az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, a Webjogsi.hu és a KRESZ TV támogatja.

Induljon a teszt!