Újra itt a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

Újra itt a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

Vagyonvédelmi tanácsokkal és internetes zaklatás esetén fontos teendőkkel is ellátja a fiatalokat a DUE Médiahálózat és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által most ötödik alkalommal elindított Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt. Az edukatív játék felhívja a figyelmet az úgynevezett online grooming jelenségre is, azaz amikor interneten, főleg felnőttek szexuálisan molesztálnak gyerekeket.

A DUE Médiahálózat és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács népszerű, immár ötödszörre elindított tesztsorozatának ezúttal is az a célja, hogy megtudd: ismered-e a rád leselkedő veszélyeket, és el tudod-e kerülni azt, hogy áldozattá, netán elkövetővé válj egy-egy kényes helyzetben.

A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 5. első fordulóját bárki kitöltheti. A nyereményjátékban azonban már csak a 14-22 év közötti fiatalok vehetnek részt. A szakértők bevonásával fejlesztett kérdéssor 2021. december 15-től 2022. április 15-ig érhető el online a bunmegelozesiteszt.hu és a nagydikatesztek.hu oldalakon vagy a Nagy Diák Tesztek applikáción keresztül.

Az online fordulóból legügyesebbek juthatnak tovább a következő fordulókba. A középdöntő után már két ágon folyik tovább a verseny – 14-18, illetve 19-22 éves korosztályokra oszlik a játék. A döntők 2022.május 20-án az újpesti UP Rendezvénytérben lesznek.

Tedd magad próbára magadat és töltsd ki a 18 kérdéses Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 5-t, hogy esélyese légy a fődíjnak, amit te választhatsz magadnak egy Lenovo IdeaPad laptop és egy Xiaomi 11T okostelefon közül! A játék második helyezettjei egy-egy Xiaomi Redmi Note okostelefonnal lesznek gazdagabbak.

A játékot érdemes többször is végigjátszani, mindig újabb és újabb kérdésekkel találkozol majd. A versenyben mindig az utolsó kitöltésed eredménye számít.

Amennyiben elmúltál 14, de még nem töltötted be a 16. életévedet, szükség van rá, hogy a szüleid is hozzájáruljanak a részvételedhez, ezért a regisztráció során megadott szülői e-mail címre küldünk egy hozzájáruló nyilatkozatot.

Sok sikert mindenkinek! Induljon a TESZT!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Újra itt a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

Oszd meg a Facebook-on!

Újra itt a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

Oszd meg a Facebook-on!

X