Újra itt a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak!

Újra itt a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak!

Immár ötödik alkalommal hirdeti meg a DUE Médiahálózat és a Nemzeti Filmintézet a Nagy Magyar Filmtesztet. 2021. november 15-étől indul az első, online forduló. A jubileumi, ötödik Nagy Magyar Filmtesztünkben új filmekkel, új szórakoztató kérdésekkel, no és újra értékes nyereményekkel várunk!

A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 5. első fordulóját bárki kitöltheti mobilon vagy számítógépen. A nyereményjátékban viszont csak a 14-20 év közötti fiatalok vehetnek részt. A filmes szakértők bevonásával fejlesztett kérdéssor 2021. november 15-től 2022. február 15-ig érhető el online a filmteszt.hu és a nagydiaktesztek.hu oldalakon vagy a Nagy Diák Tesztek applikáción keresztül.

Az idei Filmteszt nyertese három értékes főnyeremény közül választhat: hazavihet egy Xiaomi 11T Pro vagy egy Samsung Galaxy Note 20 okostelefont, vagy másodmagával elutazhat egy általa választott európai nyaralásra 250.000 forint értékben. A játék második és harmadik helyezettje egy-egy profi kamerával felszerelt Samsung okostelefont kap.

A teszt elindítása utána 18 kérdést kapsz a magyar filmklasszikusokkal és az elmúlt évek magyar mozifilmjeivel, sorozataival és alkotóival kapcsolatban. Igyekezz megválaszolni a lehető legrövidebb idő alatt, hiszen nem csak az elért pontok számítanak, hanem a kitöltésre szánt idő is. A korábbi évekhez hasonlóan, ezt a tesztet is többször ki lehet tölteni, vagyis tudsz gyakorolni és tanulni. De fontos, hogy a versenyben mindig az utolsó eredményed lesz érvényes.

A játék középdöntőjét és döntőjét 2022. március 4-én, az újpesti UP Rendezvénytérben rendezzük meg, ahová az első fordulóban a legjobb eredményt elérő 1000 játékos kap meghívást. Közülük kerül ki az a 10 játékos, akik a döntőben egy izgalmas tévés kvízben mérhetik össze tudásukat és szállhatnak versenybe a fődíjakért.

Fontos, hogyha elmúltál 14, de még nem töltötted be a 16. életévedet, szükség van rá, hogy a szüleid is hozzájáruljanak a részvételedhez, ezért a regisztráció során megadott szülői e-mail címre küldünk egy hozzájáruló nyilatkozatot.

Sok sikert mindenkinek! Induljon a TESZT!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Újra itt a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak!

Oszd meg a Facebook-on!

Újra itt a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak!

Oszd meg a Facebook-on!

X