Újra Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak

Újra Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak

2021-ben ötödik alkalommal startol a DUE Médiahálózat és a Nemzeti Filmintézet közös játéka, a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak. Új filmekkel, új szórakoztató kérdésekkel, no és újra értékes nyereményekkel várunk! A háromfordulós vetélkedő első, online fordulója november 15-től tölthető ki online a filmteszt.hu és a nagydikatesztek.hu oldalakon vagy a Nagy Diák Tesztek applikáción keresztül.

Idén jubilál a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak játék, melyet ötödik alkalommal indít el a DUE a Nemzeti Filmintézettel karöltve november 15-én. Az elmúlt 4 évben mintegy 70.000 fiatal tette próbára magyar filmes tudását a játékban. A szervezők a nagy érdeklődés miatt döntöttek a folytatás mellett.

A Nagy Diák Tesztek jkorábbi játékosai már jól tudják: a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 5. is egy háromfordulós edukatív játék, melynek első fordulójába november 15-től lehet bekapcsolódni, a teszt bármikor kitölthető egészen 2022. február 15-ig. Ha érdekel a filmek világa, szeretsz mozizni vagy filmeket nézni, akkor ez a játék biztosan neked szól!

A filmtesztet lejátszhatod a mobilodon vagy a számítógépeden is. Töltsd le az ingyenes Nagy Diák Tesztek applikációt, vagy írd be a keresődbe, hogy „Filmteszt.hu”. Rövid regisztrációt követően, a teszt elindítása utána 18 kérdést kapsz a magyar filmklasszikusokkal és az elmúlt évek magyar mozifilmjeivel, sorozataival és alkotóival kapcsolatban. Igyekezz megválaszolni a lehető legrövidebb idő alatt. A tesztet többször is ki lehet tölteni, vagyis tudsz gyakorolni és tanulni. De fontos, hogy a versenyben mindig az utolsó eredményed lesz érvényes.

Az első, online fordulóban életkortól függetlenül bárki próbára teheti a tudását, de a játék középdöntőjébe csak az ezer legjobb, 14 és 20 év közötti fiatal kap majd meghívást. A középdöntőből a legjobban teljesítő 10 versenyző jut a döntőbe, akik egy látványos, tévés vetélkedőben mérhetik össze tudásukat és szállhatnak versenybe a fődíjakért.

A játék középdöntőjét és döntőjét 2022. március 4-én, az újpesti UP Rendezvénytérben rendezzük meg.

Az idei Filmteszt nyertese három értékes főnyeremény közül választhat: hazavihet egy Xiaomi 11T Pro vagy egy Samsung Galaxy Note 20 okostelefont, vagy másodmagával elutazhat egy általa választott európai nyaralásra 250.000 forint értékben. A játék második és harmadik helyezettje egy-egy profi kamerával felszerelt Samsung okostelefont kap.

A DUE Médiahálózat és a Nemzeti Filmintézet a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak vetélkedővel népszerűsíteni szeretné a klasszikus és új magyar filmeket és tévésorozatokat, szórakoztató módon szeretné megismertetni a hazai és külföldi produkciókban dolgozó magyar filmes szakemberek, rendezők, operatőrök, zeneszerzők, színészek, maszkmesterek és producerek munkáját. Az ötödik alkalommal induló országos játékba az elmúlt években összesen több mint 70.000 fiatal kapcsolódott be.

Nézd vissza te is a 2021. tavaszi Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 4. döntőjének közvetítését!

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Újra Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak

Oszd meg a Facebook-on!

Újra Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak

Oszd meg a Facebook-on!

X