Véget ért a Nagy Diák KRESZ-teszt 5.

Véget ért a Nagy Diák KRESZ-teszt 5.

Izgalmas TV show keretében zárult a Nagy Diák KRESZ-tesztek 5. Az edukatív játék döntőjét a szeptember 30-án rendeztük meg az Akvárium Klubban.

Idén több mint 17 ezer fiatal vett részt a Nagy Diák KRESZ-tesztben. A tavaszi első, online fordulóból az 1.000 legjobb eredményt elérő játékos kapott meghívást a játék középdöntőbe. Itt egy 18 kérdéses tesztet kellett kitölteniük a játékosoknak, minél rövidebb idő alatt megadva minél több helyes választ. Az országos edukatív játék 2021-ben az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával jött létre.

A középdöntőkből a legjobb 6-6 játékos jutott be a játék döntőjébe. Ők egy izgalmas színpadi show keretében döntötték el, hogy kik vihetik haza a fődíjakat. Ingyenes jogosítvány szerzési lehetőséget nyert Weisz Boglárka Ráhel, egy elektromos robogót vihetett haza Csizmadia György. A díjakat Berzai Zsolt r. alezredes, az OBB vezetője adta át.

Gratulálunk az idei nyerteseknek! A játék döntőjét bárki visszanézheti a DUE Facebook csatornáján.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Véget ért a Nagy Diák KRESZ-teszt 5.

Oszd meg a Facebook-on!

Véget ért a Nagy Diák KRESZ-teszt 5.

Oszd meg a Facebook-on!

X