Visszaszámlálás: újra indul a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

Visszaszámlálás: újra indul a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

Indul a visszaszámlálás! December 15-én ötödik alkalommal startol el a DUE Médiahálózat és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács nagysikerű tesztsorozata. A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 5. célja, hogy a fiatalok megismerjék a rájuk leselkedő veszélyeket és megtudják, hogyan kerülhetik el az áldozattá válást.

A korábbi évekhez hasonlóan, a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 5. első fordulóját mindenki kitöltheti, de a fődíjakért csak a 14-22 éves kor közötti fiatalok versenghetnek. A három fordulóból álló vetélkedősorozat első, online fordulóját 2021. december 15. és 2022. április 15. között töltheted ki a nagydiaktesztek.hu oldalon vagy a Nagy Diák Tesztek applikáción keresztül.

Az első fordulóban 18 kérdést kell megválaszolnod a lehető legrövidebb idő alatt, hiszen nem csak az elért pontok számítanak, hanem a kitöltésre szánt idő is. A korábbi évekhez hasonlóan, ezt a tesztet is többször ki lehet tölteni, vagyis tudsz gyakorolni és tanulni. De fontos, hogy a versenyben mindig az utolsó eredményed lesz érvényes.

A játék középdöntőjét 2022. május 20-án, az újpesti UP Rendezvénytérben rendezzük meg, ahová az első fordulóban a legjobb eredményt elérő 1000 játékos kap majd meghívást. A középdöntőből korosztályonként a legjobb eredményt elértő 5-5 játékos jut be a döntőbe. Ők egy izgalmas tévés kvízben mérhetik össze tudásukat és szállhatnak versenybe a fődíjakért.

Az idei Bűnmegelőzési Teszt nyertesei egy Lenovo IdeaPad laptop és egy Xiaomi 11T okostelefon közül választhatnak, a két második helyezett egy-egy Xiaomi Redmi Note okostelefonnal lesz gazdagabb.

Kedvcsináló: a legutóbbi Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt döntőjéről készült filmet megnézheted a videók kötött ITT!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Visszaszámlálás: újra indul a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

Oszd meg a Facebook-on!

Visszaszámlálás: újra indul a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt

Oszd meg a Facebook-on!

X