Vonzó nyeremények a Nagy Diák Agrárteszten

Vonzó nyeremények a Nagy Diák Agrárteszten

Mára az agrárágazat is felzárkózott a high-tech vonalba, ami minőségi termelést, biztos életkörülményeket és környezeti fenntarthatóságot jelent. A Nagy Diák Agrárteszt kitöltése során megismerheted a mezőgazdaság modern arcát és megtudhatod azt is, hogyan és mire használják a legmodernebb technológiákat. Ha elég ügyes vagy, még nyerhetsz is.

Az játék első fordulós kérdéssorát 2022. szeptember 1. és 2022. december 15. között tölthetitek ki az agrarteszt.hu és a nagydiaktesztek.hu oldalakon, de a könnyebb kitöltés érdekében használjátok a Nagy Diák Tesztek applikációt. A tesztet bárki kitöltheti, de a versenyben csak a 14 és 20 év közötti fiatalok vehetnek csak részt!

Az első fordulóból a legjobb 1.000 játékos kap meghívást az online középdöntőbe. A továbbjutók december 28. és 30. között tölthetik majd ki a második forduló kérdéssorát. Innen a legjobb 10 játékos jut majd az online döntőbe. Ők 2023. január 4-én mérhetik majd össze tudásukat és tölthetik ki a mindent eldöntő tesztet. Itt találnak gazdára a játék fődíjai is.

A díjak közül, a döntő nyertese választhat először, a második helyezett másodszor, a döntő harmadik helyezettje pedig az utoljára fennmaradó díjjal lesz gazdagabb.

De nézzük, hogy pontosan milyen nyereményekért is folyik majd a küzdelem:

A tied lehet egy nagy értékű kerékpár:

Képünk illusztráció

 

 

 

 

 

Egy szuper telefon:

Képünk illusztráció

 

 

 

 

 

 

 

És egy felejthetetlen nyaralás:

Képünk illusztráció

 

 

 

 

 

 

 

Mindenképpen regisztrálj a tesztkitöltés után, hogy ne vesszen el az eredményed és megnyerhesd a fődíjak egyikét. Minden 100. regisztráló egy 5000 Ft-os Alza ajándékutalvánnyal lesz gazdagabb.

Tedd próbára magad, töltsd ki Te is az Agrártesztet és nyerd meg értékes nyereményeink egyikét.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Vonzó nyeremények a Nagy Diák Agrárteszten

Oszd meg a Facebook-on!

Vonzó nyeremények a Nagy Diák Agrárteszten

Oszd meg a Facebook-on!

X