Vonzó nyeremények a Nagy Diák Klímateszten

Vonzó nyeremények a Nagy Diák Klímateszten

Új edukatív játékot indított útjára a DUE. Országos játékunk ezúttal olyan témával foglalkozik, ami mindannyiunk életére, jövőjére hatással van. Ez a természetünk védelme. Neked is van ezzel dolgod, ha fontos számodra családod, leendő gyermekeid jövője. Kezdd azzal, hogy kitöltöd a Nagy Diák Klímatesztet, hogy tájékozottabb légy a témában.

A tetsztet március 5-től bárki kitöltheti a klimateszt.hu vagy a www.nagydiaktesztek.hu oldalon, de a nyereményjátékban csak a 14 – 24 évesek vehetnek részt.  A könnyebb kitöltésért töltsétek le nagydiaktesztek ingyenes applikációt, amit megtaláltok a GooglePlay-en és az AppStore-ban is!

Az online teszt kitöltői közül az 1.000 legjobb jut be a középdöntőbe. Egy egésznapos program keretében látjuk őket vendégül az 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. Ez 2021. szeptember 30-án lesz Budapesten az Akvárium Klubban. Itt zajlik majd az országos játék döntője is, ahová a középdöntőből a legjobb 12 játékos jut be. Itt találnak gazdára a fődíjak: egy elektromos robogó, egy nagyértékű kerékpár és egy kétszemélyes külföldi nyaralás.

A három díj közül, a döntő nyertese választhat először, a második helyezett másodszor, a döntő harmadik helyezettje pedig az utoljára fennmaradó díjjal lesz gazdagabb.

De nézzük, hogy pontosan milyen nyereményekért is folyik majd a küzdelem.

A tied lehet egy Motolux Yaris elektromos robogó:

Egy KELLYS Arwen Dutch vagy egy Kross Hexagon 2.0:

 

Vagy egy szuper tengerparti nyaralás:

A Nagy Diák Klímateszttel tehát duplán nyerhetsz: többet fogsz tudni arról, hogy mit tehetsz a minket körülvevő világ megóvásáért, és a játék végén – ha elég felkészült vagy – még nyerhetsz is! Kattints, és induljon a játék!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Vonzó nyeremények a Nagy Diák Klímateszten

Oszd meg a Facebook-on!

Vonzó nyeremények a Nagy Diák Klímateszten

Oszd meg a Facebook-on!

X