Vonzó nyeremények várnak rád a Nagy Diák Pénzügyes Teszten

Ha még nem töltötted ki a Nagy Diák Pénzügyes Tesztet, akkor ne késlekedj, hiszen a játék során nem csak a pénzügyi ismereteidet bővítheted, hanem értékes nyereményekkel is gazdagabb lehetsz!

A Pénzügyes Teszt célja, hogy a tesztkitöltők játékos módon szélesítsék pénzügyi ismereteiket, magabiztosabban mozogjanak a pénz világában, tudatosan tervezzék meg pénzügyeiket, és a megfelelő tájékozódás után hozzák meg a számukra legjobb döntést.

A három fordulóból álló teszt első fordulóját bárki kitöltheti 2024. február 15. és május 5. között a nagydiaktesztek.hu oldalon vagy a Nagy Diák Tesztek applikáción keresztül, azonban a nyereményjátékban csak a 14-20 év közötti – középiskolai jogviszonnyal rendelkező fiatalok vehetnek részt.

Az online teszt kitöltői közül a legjobb eredményt elérő játékosok jutnak be a személyes részvételű középdöntőbe, amit 2024. május 24-én Budapesten, az újpesti UP Rendezvénytérben rendezünk meg. Itt zajlik majd az országos játék döntője is, ahová a középdöntőből a legjobb 10 játékos jut be. Ők egy izgalmas tévés kvízben mérhetik össze tudásukat és szállhatnak versenybe a fődíjakért.

De nézzük, hogy pontosan milyen nyereményekért is folyik majd a küzdelem: egy görögországi nyaralásért, egy nagy értékű laptopért és egy értékes elektromos rollerért.

A három díj közül, a döntő nyertese választhat először, a második helyezett másodszor, a döntő harmadik helyezettje pedig az utoljára fennmaradó díjjal lesz gazdagabb.

Mivel a Pénzügyi tudatosság minden korosztály számára kiemelten fontos, ezért a Nagy Diák Pénzügyes Teszt nem csak a fiatalokat, hanem az idősebb korosztályt is versenybe hívja. Az első fordulót kitöltő legszerencsésebb, 40 évnél idősebb játékos egy belföldi, kétszemélyes wellness hétvégét nyer.

A Nagy Diák Pénzügyes Tesztet a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Pénziránytű – Alapítvány a Tudatos Pénzügyekért, az Államadósság Kezelő Központ Zrt., a Magyar Biztosítók Szövetsége, a Magyar Államkincstár, a Magyar Fejlesztési Bank Zrt., a Magyar Export-Import Bank Zrt. és az MNB-EduLab Kompetencia Központ Zrt. támogatja.

Töltsd ki te is!