Zajlanak a Nagy Diák Tesztek középdöntői

Zajlanak a Nagy Diák Tesztek középdöntői

A Nagy Diák KRESZ-teszt és a Nagy Diák Anyanyelvi Teszt középdöntői május 6-án, pénteken kezdődtek. Mindkét játékban online zajlik a második forduló a döntőbe jutásért. A középdöntők lezárása után, várhatóan május 10-én derül ki, hogy kik folytathatják a versenyt az értékes fődíjakért.

Az online középdöntős kérdéssort 2022. május 6. és 8. között tölthetik ki a középdöntőbe jutott játékosok – itt azonban már nincs több próbálkozási lehetőség, a teszteket csak egyszer lehet kitölteni.

A Nagy Diák KRESZ-teszt középdöntőjébe az első forduló legjobb 1.000 játékosa kapott meghívást. Ők két ágon folytatják tovább a versenyt: külön a robogóért és a B kategóriás jogosítványszerzési lehetőségért. Mindkét ágon egy 20 kérdésből álló KRESZ-tesztet kell kitölteniük a versenyzőknek. A játék középdöntőjéből a legjobb 10-10 játékos jut tovább a döntőkbe.

A Nagy Diák Anyanyelvi Teszt középdöntőjébe is az első forduló legjobb 1.000 játékosa kapott meghívást. Nekik egy 20 kérdésből álló nyelvhelyességi, anyanyelv ismereti teszt kitöltésével folytatódik a vetélkedőt. A játék középdöntőjéből a legjobb 20 játékos jut tovább a döntőbe.

A középdöntők tétje, hogy kik lesznek azok, akik a döntőben versenybe szállhatnak az értékes fődíjakért: a KRESZ-teszt döntőjében egy robogóért és egy B kategóriás jogosítványszerzési lehetőségért, az Anyanyelvi Teszt döntőjében két darab E-Book olvasóért.

A két játék döntője már a játékosok személyes jelenlétével zajlik május 20-án az újpesti UP Rendezvénytérben. A döntőket élőben közvetítjük majd, itt a due.hu-n és a nagydiaktesztek.hu-n, valamint a DUE Facebook csatornáján is, a felvételekből tévéműsort is készítünk.

Sok sikert minden kitöltőnek!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Zajlanak a Nagy Diák Tesztek középdöntői

Oszd meg a Facebook-on!

Zajlanak a Nagy Diák Tesztek középdöntői

Oszd meg a Facebook-on!