Ne dőlj be! a februári DUE Rádióban

Ne dőlj be! a februári DUE Rádióban

Az ehavi Ne dőlj be! műsorban fókuszban a cyberbullying. Többek között arról fogunk beszélni, hogy ha már megtörtént az internetes zaklatás, akkor mi a teendő. Ennek a témának a felderítésében segítségünkre lesz Dr. Szabó Henrik rendőr alezredes, az ORFK Bűnmegelőzési Osztály kiemelt főreferense, Reményiné Csekeő Borbála, a Kék Vonal szakmai vezetője, Németh Erzsébet, pszichológus, és maga a diákság, akiket ez a probléma érint.

 

A teljes műsor itt hallgatható meg.

 

2019. február 4.
 

A műsorban foglalt nézetek a szerzők nézetei, azok semmiképpen sem tekinthetők az Európai Bizottság vagy a Belügyminisztérium hivatalos állásfoglalásának, továbbá sem az Európai Bizottság, sem a Belügyminisztérium nem tehető felelőssé azokért, illetve az abban foglaltakért.

A műsor a BBA-5.1.6/2-2017-00003 számú projekt keretében készült.

 

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,102RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Ne dőlj be! a februári DUE Rádióban

Oszd meg a Facebook-on!

Ne dőlj be! a februári DUE Rádióban

Oszd meg a Facebook-on!

X