Ne dőlj be! a márciusi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a márciusi DUE Rádióban

A szexuális zaklatás és kizsákmányolás sajnos egyre gyakoribb és sokrétűbb manapság, mint pár évtizeddel ezelőtt volt. Tudtad, hogy zaklatásnak számít például erotikus képek küldözgetése, vagy ízléstelen viccek, megjegyzések tétele is?Mai adásunkban a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk, de hallani fogjátok még dr. Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértőt, Táler Orsolyát, a Kék Vonal lelkisegély szolgálattól és Kovács Anna Sárát az Unicef Magyarországtól.

 

A teljes műsor itt hallgatható meg.

 

2019. március 3.

 

A cikkben foglalt nézetek a szerzők nézetei, azok semmiképpen sem tekinthetők az Európai Bizottság vagy a Belügyminisztérium hivatalos állásfoglalásának, továbbá sem az Európai Bizottság, sem a Belügyminisztérium  nem tehető felelőssé azokért, illetve az abban foglaltakért. A cikk a BBA-5.1.6/2-2017-00003 számú projekt keretében készült.

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,102RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Ne dőlj be! a márciusi DUE Rádióban

Oszd meg a Facebook-on!

Ne dőlj be! a márciusi DUE Rádióban

Oszd meg a Facebook-on!

X