Ne dőlj be! a novemberi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a novemberi DUE Rádióban

Kiválasztod a neked tetsző árut, biztosítod a helyed kedvenc zenekarod következő koncertjére, megéhezel, és nincs kedved lemenni a boltba. Pár kattintás, és fizetsz is. Kényelmes, de a kényelemnek olykor ára van, és ha nem figyelsz, nem vagy elég óvatos, rossz kezekbe kerülhetnek kártyaadataid, veszélyben lehet bankszámlád tartalma. Ehavi adásunkban a biztonságos online pénzhasználatról beszélgettünk dr. Szabó Henrikkel, az ORFK Bűnmegelőzési Osztályának alezredesével.

 

A teljes műsor itt érhető el.

 

2019. november 4.

 

A műsorban foglalt nézetek a szerzők nézetei, azok semmiképpen sem tekinthetők az Európai Bizottság vagy a Belügyminisztérium hivatalos állásfoglalásának, továbbá sem az Európai Bizottság, sem a Belügyminisztérium nem tehető felelőssé azokért, illetve az abban foglaltakért.

A műsor a BBA-5.1.6/2-2017-00003 számú projekt keretében készült.

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Ne dőlj be! a novemberi DUE Rádióban

Oszd meg a Facebook-on!

Ne dőlj be! a novemberi DUE Rádióban

Oszd meg a Facebook-on!

X