Podcast az internetes zaklatásról

Podcast az internetes zaklatásról

Sokan fel sem ismerik, ha áldozattá válnak. A zaklatás formáira és esteire hívja fel a figyelmet a műsorunk. Mi választja el a zaklatást a csínytevéstől? Gyakorlatilag két hajszál. Erre is választ kaphattok az ORFK Dr. Szabó Henriktől , az ORFK bűnmegelőzési osztályának alezredesétől. 

A szekértő többek közt arra is felhívja a figyelmet,  hogy mit lehet tenni, kihez lehet fordulni, ha zaklatás áldozatává válsz.

A teljes műsort itt éred el.

 

2018. november 17.

 

A műsorban foglalt nézetek a szerzők nézetei, azok semmiképpen sem tekinthetők az Európai Bizottság vagy a Belügyminisztérium hivatalos állásfoglalásának, továbbá sem az Európai Bizottság, sem a Belügyminisztérium nem tehető felelőssé azokért, illetve az abban foglaltakért.

A műsor a BBA-5.1.6/2-2017-00003 számú projekt keretében készült.

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,102RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Podcast az internetes zaklatásról

Oszd meg a Facebook-on!

Podcast az internetes zaklatásról

Oszd meg a Facebook-on!

X