2017-ben Kiss Gábor „Kiscé” a Kaczián Gábor-díjas

Azonnal beilleszkedett közösségbe a sajátos, nagyszerű humorával, a vicceivel és azzal, hogy mindig minden helyzetben kereste és meg is találta a jó megoldást különböző problémákra, feladatokra.

Hamar felért a tábori pályafutásának egyik csúcsára, hiszen az szakértő zsűrizése, vagy közreműködése nélkül egyetlen vetélkedőt sem bonyolíthattunk le. Ugyanolyan hitelesen formálta meg a szigorú Béla bácsit, mint a kissé értetlenkedő Irma nénit.

Azon kivételes emberek közé tartozik, aki nemcsak a nyári tíz napokban állt a DUE mellett és rendelkezésére, hanem az év további részén is. Minden jelentős projektünk megvalósításából kivette a részét. Segített a sajtófesztiválok szervezésében és lebonyolításában, részese volt a<br>
DUE Rádió megújításának, nyakig benne volt az online felületeink kialakításában és elindításában.

Akkor is velünk volt, ha néha látszólag eltávolodott tőlünk, hiszen nem is vállalt feladatot a táborban, vagy más rendezvényeken akkor is meglátogatott minket. Kiváló társasági ember is, akivel nagyon jó kikapcsolódni. Erre több alkalommal a nyári rendezvényeinken is volt módunk, hiszen júliusban ünnepli a születésnapját.

Hogy milyen fontos számára a közös ügyünk, a DUE és a tábor, azt idén is bizonyította, amikor már háromgyermekes családapaként is első szóra igent mondott, amikor csoportvezetőnek kértük fel. A tábor zárásakor úgy fogalmaztam, hogy ő a mi Seuso-kincsünk, akit sikerült visszaszereznünk, de ennél is többről van szó. Idén a Kaczián Gábor díjat egy olyan ember kapja, aki remek szakember, kiemelkedő közösségi figura és nem utolsó sorban nagyszerű barát: Kiss Gábor.