A DUE is ott lesz az MCC Feszten

Az MCC Feszt július 28–30. között, három napon át kínál közéleti, interaktív és zenei programokat Esztergom belvárosában, ahol a „magyar tehetséget” ünnepeljük és ahol megtalálható az MCC esszenciája: közösség, közélet, kultúra, tudomány, sport, szakmai viták, zene, tánc, szórakozás.

Számos újdonsággal és a hazai sztárzenekarok mellett neves nemzetközi és hazai szakmai előadókkal, valamint interaktív programokkal várják a látogatókat július 28–30. között Esztergom történelmi belvárosában.

A fesztiválon zenél például a Beatrice, a Balkan Fanatik vagy a fiatalok körében különösen népszerű Brains, lesz külön MCC-sziget és a programok túlnyomó többsége ezúttal is ingyenesen látogatható lesz.

Az ingyenesen látogatható EDU sétányon pedig ezúttal is bemutatkozik az MCC teljes képzési palettája, valamint a hozzá kapcsolódó szakmai intézmények és partnerszervezetek, amire idén a DUE is meghívást kapott. De, hogy mivel készülünk nektek, az még titok. Kövessétek naponta a due.hu híreit, mert hamarosan megtudhattok mindent. Annyit elárulhatunk, hogy a Sajtófesztivál belépők és Médiatábor kedvezmények mellett, értékes ajándékokat vihettek haza tőlünk.

Nézz körbe te is az MCC Feszt oldalál! Ott találkozunk!