DUE Karácsony – gyere el az év utolsó DUE-programjára!

A karácsonyi DUE partira minden tagunkat hívjuk és várjuk! A program december 10-én, pénteken 17 órától lesz Budapest egy központi helyén, a Ráday utcában. A részvétel DUE tagoknak ingyenes, de előre jelezni kell a részvételi szándékodat!

Jelentkezz még ma, hogy biztosan ne maradj le az év utolsó DUE-s rendezvényéről! KLIKK!

Hagyományainknak megfelelően a DUE – a tavalyi Covid szünet után – ebben az évben újra megtartja évzáró karácsonyi összejövetelét. Ekkor hirdetjük ki a DUE és az OBB közös videópályázatának eredményét, díjazzuk a legaktívabb, a DUE-ért sokat dolgozó tagjainkat, önkénteseinket.

A helyszín Budapest központjában, a Kálvin tértől néhány lépésre, a Ráday utcában található Púder Bárszínház (Budapest, IX. ker. Ráday utca 8.) www.puderbar.hu

A DUE Karácsony remek alkalom a találkozásra, az évközi vagy a tábori emlékek felidézésére, a jövő évi tervek szövögetésére. A formális program 17 órakor kezdődik. A rövid köszöntők, műsor és díjátadások után egy állófogadáson látjuk vendégül a résztvevőket.

A hivatalos program a fogadás után zárul, de a helyszín rendelkezésünkre áll zárásig – baráti beszélgetésekre, évzáró bulizásra.

Itt lehet jelentkezni, regisztrálni a DUE Karácsonyra.