Biztonságos lesz a DUE-tábor

Biztonságos lesz a DUE-tábor

A tábor vezetőségi tagjai és vendégei kizárólag oltási igazolvánnyal vagy érvényes negatív teszttel vesznek részt a táborban, ahol biztosítjuk a rendszeres fertőtlenítést, és maradéktalanul betartjuk a rendezvény idején érvényes járványügyi szabályokat.

2020-ban a járvány meghiúsította a negyvenedik DUE-tábort, idén azonban már minden reményünk megvan arra, hogy megrendezhessük – ahogyan a gyerekek hívják – „az év legjobb tíz napját.” A biztonság azonban mindennél fontosabb, ezért tájékoztatjuk a szülőket és táborozni vágyó fiatalokat, hogy

a július 16-25-i balatonszárszói DUE-médiatábort az akkor érvényben lévő összes szabály és ajánlás maximális betartásával és betartatásával bonyolítjuk le.

A biztonságot szolgálja az is, hogy idén először kifejezetten kis létszámú, tehát a távolságtartást garantáló, sok szabadtéri programmal járó mesterképzéseket indítunk, és ha lehetséges, csökkentjük a szobák létszámát.

Egyesületünk ezenkívül vállalja, hogy a táborvezetőségben csak olyan oktatók kapnak helyet, akik regisztráltak a védőoltásra. A vakcináció jelenlegi állását figyelembe véve megalapozottan bízhatunk abban, hogy a következő hetekben mindannyian felvehetjük a védőltás legalább első, de valószínűleg a második adagját is, amit védettségi igazolvánnyal fogunk igazolni. Sokan közülünk már most rendelkeznek ilyennel. Abban a nagyon kevéssé válószínű esetben, ha egyikünk – akár táborvezetőségi tag, akár vendég – mégsem kapja meg a vakcinát a tábor előtti két hétig, garantáljuk, hogy az illető táborvezetőségi tag friss negatív PCR-teszttel érkezik meg a táborba.

A nyár újra a miénk lesz! Várunk minden fiatalt tíz izgalmas, élménydús, vidám, hasznos és biztonságos napra Balatonszárszón július 16-25. között, a DUE negyvenedik Országos Kommunikációs és Média Szaktáborában, amelybe ide kattintva lehet jelentkezni.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Biztonságos lesz a DUE-tábor

Oszd meg a Facebook-on!

Biztonságos lesz a DUE-tábor

Oszd meg a Facebook-on!

X