Kérj Médiatábort karácsonyra!

Jobb adni, mint kapni – tartja a mondás. Mi sem gondoljuk ezt másképp, éppen ezért hoztuk el nektek az év legjobb karácsonyi ajándékát. Ha unod ez elcsépelt ajándékokat vagy nincs ötleted, akkor ezt biztos neked találtuk ki! Kérj DUE-tábort karácsonyra, hogy jövő nyáron az év legjobb 9 napját velünk és barátaiddal tölthesd a Balaton partján.

Az igazán maradandó emlékeket nem a tárgyak, hanem az élmények adják. Ezért elképzelni sem tudunk jobb karácsonyi ajándékot a DUE-tábornál, ahol felejthetetlen élményekkel, tudással és új barátokkal gazdagodhat mindenki. Azért, hogy teljes legyen az öröm, mi is kedveskedünk egy kis plusz ajándékkal.

A legjobb karácsonyi ajándék, a DUE tábor 2022. december 24-ig kedvezményesen, 99.000 forintért vásárolható meg.

A programnak a közvetlenül a Balaton partján fekvő Hotel Kenese Port ad otthont, ahol 3-5 fős fürdőszobás szobákkal várunk, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora). A karácsonyi akciós ár mindent tartalmaz, kivéve az oda- és a hazautazás költségét.

2023-ban az alábbi tematikus DUE-táborokba várunk mindenkit, akit érdekel a média világa:

DUE Tiktoker és insta-mester tábor

DUE Fotós és képszerkesztő tábor

DUE Videós és youtuber tábor

DUE Podcaster és rádiós tábor

 

A tematikus táborokat egy időpontban, egymással párhuzamosan tartjuk meg. A résztvevők az alapképzés után szabadon választhatnak a táborok második felében induló mesterképzések közül.

Jelentkezni ennek az űrlapnak a kitöltésével, a 40.000 Ft foglaló befizetésével, és a részvételi megállapodás aláírásával lehet. (A jelentkezés valódi időpontja a foglaló befizetésének a napja!)

DUE bankszámlaszám: OTP Bank – 11714006-20235338-00000000

A részvételi díjból a fennmaradó összeget 2023. június 6-ig kell befizetni.

Tudj meg többet a Médiatáborról!