Lezárult a DUE és az ORFK-OBB közös pályázata

Hatalmas érdeklődés mellett fejeződött be a Közlekedj okosan! videópályázat. A DUE és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös pályázatára rengeteg videó érkezett a november 20-i beadási határidőig. A kiírásban megadott két témához több videót is beküldhetett egy játékos, a legjobbak már készülhetnek a díjátadóra!

A 14 és 22 év közötti fiatalok számára meghirdetett pályázatra az alábbi két témában lehetett beküldeni maximum 3 perces kisfilmeket, videókat.

1) Mutasd be egy vicces videón a bringád biztonsági felszerelését!

2) Tanítsd közlekedni a kistesód! – Készíts videót, hogy hogyan mutatod meg egy nálad fiatalabbnak a biztonságos közlekedés hétköznapi szabályait!

A beérkezett alkotásokat az ORFK-OBB és a DUE közös zsűrije értékeli. Az értékelés során figyelembe veszik az ötletességet, a kreativitást és természetesen az elkészült videó minőségét is.

Hogy ki nyeri a fődíjat, az a decemberi díjátadón derül ki.

Az ünnepélyes díjátadót 2023. december 8-án tartjuk meg a DUE éves karácsonyi partiján. Helyszín: Budapest központjában, a Kálvin tértől néhány lépésre, a Ráday utcában található Púder Bárszínház (Budapest, IX. ker. Ráday utca 8.) lesz. A 17:30-kor kezdődő rendezvényre a legjobb 5 pályázó kap meghívást. A rövid köszöntők, műsor és díjátadások után egy állófogadáson látjuk vendégül a meghívottakat.