Elkezdődött a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Elkezdődött a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Megnyitotta kapuit a DUE Médiahálózat legnagyobb éves rendezvénye, a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. A mai napon számos szakmai és kulturális program mellett rengeteg tudományos és környezetvédelmi program várja az érdeklődőket az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló rendezvénye.

Az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál elmaradhatatlan programja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat ünnepélyes díjátadója a VOLT Bárban. A 7 kategóriában, 3 korcsoportban meghirdetett, 2 millió forint összdíjazású pályázat minden helyezettje meghívást kap a Sajtófesztiválra, hogy személyesen vehesse át díját és arathassa le a közönség tapsát!

Az idei Sajtófesztivál két vetélkedő döntőjének is helyt ad. Együtt szurkolhatunk holnap a Nagy Diák Klímateszt és a Nagy Diák KRESZ-teszt döntőseinek, akik a színpadi kvízjátékban mérhetik össze tudásukat, értékes nyereményekért cserébe.

A korábbi évekhez hasonlóan rengeteg vendég érkezik a rendezvényre, akikkel a legkülönbözőbb témákban tartanak beszélgetéseket, ennek központjául idén a Volt bár szolgált. A délelőtt folyamán a modern természettudományokat népszerűsítő Csodák Tárháza előadássorozat keretein belül nyerhetnek betekintést az érdeklődők a természettudományok világába. A szárazföld, a tengerek és a levegő veszélyeztetettségére hívja fel a figyelmet a Környezet-barát programsorozatunk, aminek a Nagy Hall szolgál helyszínéül.

A nap folyamán rengeteg kiállítóval is találkozhattok, akik gondoskodnak róla, hogy biztosan ne unatkozz a mai napon. Nézd meg te is a Szakmázz, a Telenor, a Médiaworks, az ORFK-OBB, a Magyar Autóklub, a Nokia, a LoveInfo – FiveUp, a Klímapolitikai Intézet, a Richter Gedeon, a Fővárosi Közterületfenntartó FKF Zrt., a Baptista Szeretetszolgálat, a Herman Ottó Intézet, a reBird, és a Julka Webshop standját. 

Azok, akik nem tudtak ma eljönni, élőben követhetik a nap eseményeit a due.hu-n és a DUE Facebook oldalán.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Elkezdődött a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Oszd meg a Facebook-on!

Elkezdődött a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Oszd meg a Facebook-on!

X