Holnap kezdődik a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált

Holnap kezdődik a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált

Holnap kezdődik az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló szakmai és kulturális programja, a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. A DUE Médiahálózat csapata ebben a pillanatban is keményen dolgozik, hogy minden a helyére kerüljön holnapra. A rendezvény pandémia pozitív változása és a korlátozások feloldása miatt immár létszámkorlátozás nélkül látogatható.

 

A 2021-es Sajtófesztivált a környezettudatosság jegyében rendezzük meg. Az egésznapos programban egy Klímanap keretében a környezetvédelemé és a takarékosságé a főszerep. A résztvevő diákok így nem csak az újságíró szakma legjobbjaival, hanem neves és elismert magyar szakemberekkel és tudósokkal is találkozhatnak, akiknek személyesen is feltehetik a környezetvédelemmel kapcsolatos kérdéseiket.

Az idei Sajtófesztivál két vetélkedő döntőjének is helyt ad. Együtt szurkolhatunk holnap a Nagy Diák Klímateszt és a Nagy Diák KRESZ-teszt döntőseinek, akik a színpadi kvízjátékban mérhetik össze tudásukat, értékes nyereményekért cserébe.

Az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál elmaradhatatlan programja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat, a Netbiztos és az Ifjúsági Sajtódíj ünnepélyes díjátadója. A pályázatok minden helyezettje meghívást kap a Sajtófesztiválra, hogy személyesen vehesse majd át díját és a szakma elismerését kiemelkedő munkájáért.

Minden érdeklődő fiatalnak érdemes ellátogatnia az eseményre, hiszen változatos programokkal várjuk őket. Színes tudományos ismeretterjesztő programokból sem lesz hiány, hiszen a Környezet-barát és a Csodák tárháza során rengeteg értékes tudást, információt szívhatnak magukba az érdeklődők.

Azok, akik nem tudnak személyesen ellátogatni holnap Akvárium Klubba, online közvetítésen keresztül követhetik az eseményeket a due.hu-n és a DUE Facebook oldalán.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Holnap kezdődik a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált

Oszd meg a Facebook-on!

Holnap kezdődik a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált

Oszd meg a Facebook-on!

X