Holnap kezdődik a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Holnap kezdődik a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Holnap kezdődik az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló szakmai és kulturális programja, a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. A DUE Médiahálózat csapata ebben a pillanatban is keményen dolgozik, hogy minden a helyére kerüljön holnapra.

A 2022-es Sajtófesztivált a környezettudatosság jegyében rendezzük meg. Az egésznapos programban egy Klímanap keretében a környezetvédelemé és a takarékosságé a főszerep, ahol minden, a környezetvédelemmel, klímaváltozással, a teremtett világ védelmével kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz és izgalmas fejlesztéseket is megismerhetsz kiállítóink jóvoltából! A résztvevő diákok így nem csak az újságíró szakma legjobbjaival, hanem neves és elismert magyar szakemberekkel és tudósokkal is találkozhatnak, akiknek személyesen is feltehetik a környezetvédelemmel kapcsolatos kérdéseiket.

Az idei Sajtófesztivál két vetélkedő döntőjének is helyt ad. Együtt szurkolhatunk a Nagy Diák Klímateszt és a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt döntőseinek, akik a színpadi kvízjátékban mérhetik össze tudásukat, értékes nyereményekért cserébe. A döntőket online streameljük és tévéfelvételt is készítünk belőle, melynek közönségében a középdöntő résztvevői foglalnak majd helyet.

Az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál elmaradhatatlan programja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat ünnepélyes díjátadója. A 7 kategóriában, 3 korcsoportban meghirdetett, 2 millió forint összdíjazású pályázat minden helyezettje meghívást kap a Sajtófesztiválra, hogy személyesen vehesse át díját és a szakma elismerését kiemelkedő munkájáért.

A korábbi évekhez hasonlóan rengeteg vendég érkezik a rendezvényre, akikkel a legkülönbözőbb témákban tartanak beszélgetéseket, ennek központjául idén a Média Pódium szolgált. A délelőtt folyamán a modern természettudományokat népszerűsítő Csodák Tárháza előadássorozat keretein belül nyerhetnek betekintést az érdeklődők a természettudományok világába.

A Média Pódiumon olyan ismert és elismert vendégekkel találkozhatsz, mint Mohay Gergely, Mészáros Attila, Dominik Zsolt, Kovács Jeromos, Bekker Dávid, Mencseli Dóra Anna, Várkonyi Attila, Gubik Petra, Szente Vajk, Veréb Tamás, Puskás Peti és Dallos Bogi, Lil Frakk, Márky Anna és Gabnay Máté.

Minden érdeklődő fiatalnak érdemes ellátogatnia az eseményre, hiszen változatos programokkal várjuk őket. Találkozhatnak a Szakmázzal, a BKIK-val, a Yettellel, az OBB-vel, a NMHH-val, a Magyar Autóklubbal, a Klímapolitikai Intézettel, a Baptista Szeretetszolgálattal, a KIFÜ-vel, a Richter Gedeonnal, a Sicontacttal, a MATE-vel, a Mediaworksszel, az MCC-vel, az NMHH-val, a LoveInfoval és a FiveAppal.

Azok, akik nem tudnak személyesen ellátogatni holnap az UP Rendezvénytérbe, az NMHH támogatásával létrejövő online közvetítésünkön keresztül is követhetik az eseményeket a due.hu-n és a DUE Facebook oldalán.

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Holnap kezdődik a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Oszd meg a Facebook-on!

Holnap kezdődik a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Oszd meg a Facebook-on!

X