Holnap kezdődik a 30. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Holnap kezdődik az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló szakmai és kulturális programja, a 30. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. A DUE Médiahálózat csapata ebben a pillanatban is keményen dolgozik, hogy minden a helyére kerüljön holnapra.

A nap nagy része a magyar foci témakörében zajlik majd. Délelőtt rendezzük meg a Nagy Magyar Fociteszt középdöntőjét és döntőjét is. A középdöntősök a délelőtt folyamán vetélkednek, a döntőre és a show tévéfelvételére 11.45-től kerül sor a Színházteremben. Vendégeink lesznek sztár labdarúgók, edzők és sportriporterek.

Déltől indul a Nagy Diák Pénzügyes Teszt középdöntője. A játék döntője 15 órakor kezdődik majd a Színházteremben. A döntőket online streameljük és tévéfelvételt is készítünk belőle, melynek közönségében a középdöntő résztvevői foglalnak majd helyet.

A nap folyamán sztárok, médiaszakemberek és sportolók váltják egymást a Stream Színpadon. A közönség a helyszínen követheti a stúdióban zajló eseményeket, és a résztvevők személyesen tehetik fel kérdéseiket a vendégeknek.

Az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál elmaradhatatlan programja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat ünnepélyes díjátadója. A 7 kategóriában, 3 korcsoportban meghirdetett, 2 millió forint összdíjazású pályázat minden helyezettje meghívást kap a Sajtófesztiválra, hogy személyesen vehesse át díját és a szakma elismerését kiemelkedő munkájáért.

A korábbi évekhez hasonlóan rengeteg vendég érkezik a rendezvényre, akikkel a legkülönbözőbb témákban tartanak beszélgetéseket, ennek központjául idén a Média Pódium szolgált.

A Média Pódiumon olyan ismert és elismert vendégekkel találkozhatsz, mint Hajdú B. István, Berkesi Judit, Méhes Gábor, Zola, Matuz Krisztián, Baumstark Tibor, Ember Márk, Náray Erika, Juhász Levente, Szalai Vivien, Gönczi Gábor, DJ Dominik, Rábai Balázs, Zsomac, Szecsó, Kaly Roland, LILy és Lingvai Péter.

Minden érdeklődő fiatalnak érdemes ellátogatnia az eseményre, hiszen változatos programokkal várjuk őket. Találkozhatnak a Szakmázzal, a Yettellel, az OBB-vel, a NMHH-val, a Richter Gedeonnal, a MATE-vel, az MCC-vel, a Ringier-vel és az MTK eSport Szakosztályával.

Azok, akik nem tudnak személyesen ellátogatni holnap az UP Rendezvénytérbe, az NMHH támogatásával létrejövő online közvetítésünkön keresztül is követhetik az eseményeket a due.hu-n és a DUE Facebook oldalán.