Szuperintenzív angoltábor Balatonszárszón – zárul a jelentkezés!

Július 14-én, szerdán 10.00 óráig fogadunk még jelentkezést angoltáborunkba. Addig kell a jelentkezési lapnak megérkeznie hozzánk, illetve a részvételi díjat befizetni, amivel biztosítod a helyed a táborba.

Kommunikációközpontú és élményalapú, egyáltalán nem hagyományos angol nyelvi tábort tartunk Balatonszárszón 2021. július 16-25. között. Fiatal kurzusvezetőink segítenek neked, hogy lazán és könnyedén szólalj meg angolul bármilyen helyzetben, illetve segítenek a bizonytalanságokban, mind a nyelvtan, mind a szókincs területén.

Nyelvvizsga-gyakorlatokkal készülhetsz a megmérettetésre, vagy egy külföldi ösztöndíj, cserediák-program megpályázásra is. A napi legalább 5 óra csoportos kurzust egyéni fejlesztés és önálló feladatok egészítik ki. A tábor szintfelméréssel indul, ez alapján alakítjuk ki a csoportokat.

A nyelvi képzést kombinálhatod médiaképzéssel is: a nyelvi kurzusok mellett részt vehetsz társ-táborunk, a DUE Médiatáborának foglalkozásain: kipróbálhatod a fotózást, videózást, online újságírást, rádiózást, vagy akár a mesterképzésekhez is csatlakozhatsz, amelyekről itt olvashatsz részletesen. A tábor programját természetesen sportprogramok, játékok, szabadidős foglalkozások is kiegészítik, és a Balatonon kívül saját, szuper medencében is hűsölhetsz.

A tábor időpontja: 2021. július 16-25. (10 nap, péntek délutántól vasárnap reggelig)
A tábor helyszíne: Balatonszárszó, Lepkeház Üdülő
Tábor típusa: bentlakásos nyári tábor
Felszerelés: 4-6 ágyas, saját fürdőszobás szobák
Étkezés: napi háromszori étkezés
Foglalkozás nyelve: angol és magyar
Korosztály: 13-20 (7. osztálytól lehet jönni)
Szint: A1-B2, a lényeg, hogy ne legyél teljesen kezdő
Oktatás: 8-12 fős csoportokban + egyénileg
Jelentkezés: jelentkezési lap visszaküldése + részvételi díj befizetése
Ár: 99 000 Ft
Érdeklődés: [email protected], 06 1 222 8213, 06 30 510 0355

A csoportvezetők:

Kondér Fanni

20 éves vagyok, tanulmányaimat az ELTE gyakorlóiskolájában, a Kőbányai Szent László Gimnáziumban fejeztem be, kitűnő érettségi eredménnyel. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem egyik gazdasági szakára készülök.
Pozitív és nyitott személyiségnek tartom magam, könnyen szót értek mindenkivel, szeretek kommunikálni és segíteni másokon.
A nyelvek szeretete egészen gyerekkoromra nyúlik vissza, két tanítási nyelvű általános iskolába jártam, ahol németül és angolul kezdtem tanulni, anyanyelvi tanáraim segítségével. Számos külföldi programon vettem részt, voltam cserediák is, mindez pedig két felsőfokú nyelvvizsgához segített hozzá az évek alatt. Jelenleg is aktívan használom mindkét nyelvet, ezek mellett pedig olaszul is folyékonyan beszélek.
Folyamatosan korrepetálok iskolásokat, az idei évben több diákot is felkészítettem érettségire vagy nyelvvizsgára, akik egytől egyig kiváló eredményt értek el.
Fontosnak tartom, hogy ne féljünk megszólalni az adott nyelven, ezért az én óráimon a beszélgetésen és az önkifejezésen lesz a hangsúly. A DUE táborára is kreatív feladatokkal készülünk csoportvezetőtársaimmal, biztos vagyok benne, hogy az interaktív programok minden táborozó előnyére válnak majd.

Eperjesi Anna

19 éves vagyok, idén érettségiztem a Szent László Gimnázium olasz kéttannyelvű szakán, kitűnő eredménnyel. Angolul óvodás korom óta tanulok, de igazán sokat az angol kéttannyelvű általános iskola tett hozzá a tudásomhoz. Számtalan anyanyelvi tanár segítségével sajátíthattuk el a nyelvet, és sokakkal együtt 14 éves koromban szereztem felsőfokú nyelvvizsgát. Ősztől a Bolognai Egyetem gazdasági szakán folytatom a tanulmányaimat.

Úgy gondolom, hogy a nyelvtanításban a legfontosabb a türelem, hiszen mindenki más és más tempóban tud haladni. Ezért is tartom fontosnak a kis csoportban tanulást, amit a DUE tábor teljes mértékben biztosítani tud, és így több figyelem irányulhat egy diákra és problémára. Ezáltal sokkal hatékonyabban tudunk tanulni, mint az iskola keretein belül.

Fontosnak tartom még a beszédközpontú tanítást és foglalkozásokat, hiszen ez tudja a legnagyobb sikerélményt nyújtani, ami további motivációt nyújt a nyelv tanulásához, illetve az iskolában erre kerül a legkisebb hangsúly. A legtöbb, amit egy nyelvtábor adhat, az a nyelvtanulás megszerettetése a diákokkal, hiszen ez az, ami évekkel később is megmaradhat és segítheti őket a mindennapokban. Minden erőmmel azon leszek, hogy ebben segítsem a táborozókat, kreatív és interaktív feladatok által megmutassam, hogy a nyelvtanulás lehet nagyon szórakoztató is.

Tóth Szonja Laura

18 éves vagyok, idén fejeztem be tanulmányaimat az ELTE gyakorlóiskolájában, a Szent László Gimnázium 4 éves emelt angolra specializálódott szakán, kitűnő érettségi, illetve tanulmányi eredménnyel. Mivel mindig is a nyelvek, illetve a reál tárgyak érdekeltek leginkább, így tanulmányaimat a Corvinus Egyetem gazdaságtudományi karán folytatom, angol nyelven.

Korábban is volt szerencsém dolgozni gyerekekkel, így nem lesz idegen számomra együtt tanulni, dolgozni és fejlődni a diákokkal. Részt vettem több ERASMUS-os diákcserén is, ahol az első nyelv az angol volt, ezekből az utakból is sokat merítettem mostani tudásomhoz. Célom, hogy mindenkinek interaktív, közvetlen, és nem utolsó sorban hasznos órákat tudjak átadni. Úgy gondolom, napjainkban az angolt minél jobban el kell tudni sajátítani, hogy az életben semmi problémába ne ütközzünk, ezért is lesznek az órák fő elemei a kommunikáció, beszédkészségfejlesztés, és szituációk gyakorlása. Anyanyelvi tanáraim módszerei alapján tanultam meg, hogy fontos az anyanyelvi hanganyag hallgatása is, így ezek sem fognak elmaradni.

Társaimmal törekszünk kreatív, interaktív, hasznos és szórakoztató tábori élményt adni a diákoknak, illetve minél több felejthetetlen pillanatot biztosítani a DUE táborában.

————————————————————————————————–

We will hold a communication-focused and experience-based, not at all traditional English language camp in Balatonszárszó on July 16-25, 2021., mainly for high school students. Our young course leaders will help you speak English fluently and easily in any situation, and they will also help you with uncertainties, both in grammar and vocabulary.

You can also prepare for the language exam or final exam with practices, or to apply for a foreign scholarship or exchange student program. The group course of at least 5 hours a day is complemented by individual development and independent assignments. The camp starts with a level-survey, based on which we form the groups.

You can also combine language training with media training: in addition to language courses, you can take part in the sessions of our co-camp, DUE Media Camp: you can try photography, video, online journalism, radio, or even join master’s courses, which you can read about in detail here. Of course, the program of the camp is complemented by sport programs, games and leisure activities, and in addition to Lake Balaton, you can also cool off in the private pool, which belongs to the camp.