Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Az alsónadrágod hagyd meg a csajodnak!

Az alsónadrágod hagyd meg a csajodnak!Srácok, tudjuk, hogy a készülődés nektek nem azt a másfélórás procedúrát jelenti, amikor hat gondosan összeválogatott ruhaszettet sorakoztattok fel a tükör előtt, de egy egészséges ötpercet szánjatok rá magatokra. Itt van pár dolog, amit jó mélyen el kéne ásnotok a szekrényben, vagy épp előkeresni.

Októberfeszt, München - és ráébredsz, mennyi sörcimborád van

Októberfeszt, München - és ráébredsz, mennyi sörcimborád van…hirtelen nem is tudtam visszaidézni, hol kezdődött az egész forgatag; arra pedig, hogy hol van a vége, még csak tippem sem volt.

LAKATOS LEVENTE: „Hiba volt tökéletesnek képzelni magam”

LAKATOS LEVENTE: „Hiba volt tökéletesnek képzelni magam”Lakatos Levente nevét egyre többször lehet hallani mostanában: a Barbibébi sikere után nemrég jelent meg új könyve, a LoveClub. Már fiatalon eldöntötte, hogy a médiában szeretne érvényesülni: vezetett műsort a közszolgálati tévénél, dolgozott újságnál, most pedig íróként tör sikerre.

Irány az internetbank!

Irány az internetbank!Ugye a sorban állás benne van abban az öt dologban, amit a legjobban utálsz? Miért pont a bankban fecsérelnéd várakozással az idődet, miközben a bankszámlákhoz kapcsolható elektronikus és telefonos szolgáltatások segítségével szinte minden banki ügyedet elintézheted?

Elindult a DUE pontgyűjtő akciója

Elindult a DUE pontgyűjtő akciójaLégy aktív DUE tag, és gyűjtsd a pontokat médiatábori kedvezményekért!

Idén is DUE – a 2012-es év programterve

Idén is DUE – a 2012-es év programterveMég alig ért véget 2011, de mi már az idei év programjait tervezzük. Alább megtudhatod mivel várunk 2012-ben.

Lezárult a Légy a Diákhitel újságírója! pályázat

Lezárult a Légy a Diákhitel újságírója! pályázatLezárult a jelentkezés a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közös pályázatára.

Karácsonyozz velünk idén is!

Karácsonyozz velünk idén is!Újra az Építészpincében rendezzük meg a DUE karácsonyi partiját, ezúttal december 16-án pénteken várjuk szeretettel a DUE tagokat egy kis hangulatos közös évbúcsúztatásra.

Egyszerűsítettük a Diákhitel pályázat kiírását

Egyszerűsítettük a Diákhitel pályázat kiírásátSokan jeleztétek nekünk azt a problémát, hogy a Diákhitel Központ és a DUE közös pályázatához nem tudjátok elkészíteni az egyik kötelező elemet, a blogbejegyzést. Ezért könnyítünk a feltételeken, és várjuk a pályaműveiteket!

Érdekel, hogyan készül az X-Faxtor? - DUE KGB látogatás az X-Faktor stúdiójában

Érdekel, hogyan készül az X-Faxtor? - DUE KGB látogatás az X-Faktor stúdiójábanA DUE KGB csapata ebben a hónapban az RTL Klub stúdiójába látogat el.

Gyere velünk a kulisszák mögé – a DTK Show felvételén vehetsz részt

Gyere velünk a kulisszák mögé – a DTK Show felvételén vehetsz részt A DUE KGB csapata nézőként, az októberben indult DTK show felvételére látogat el.

Okostelefon, fényképezőgép, netbook... - hétfőig még pályázhatsz!

Okostelefon, fényképezőgép, netbook... - hétfőig még pályázhatsz!Légy a diákhitel újságírója! című pályázatunkkal az értékes tárgynyeremények mellett szakmai díjakat is nyerhetsz. Beküldési határidő: 2011. november 21.

Első 1 2 3 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság