Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Rövidített közhasznúsági jelentés 2005.

Rövidített közhasznúsági jelentés 2005.A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) 2005. évi közhasznúsági jelentése.

2006-ban is tartottunk közgyűlést

2006-ban is tartottunk közgyűléstA DUE elnöksége összehívta a DUE évi rendes közgyűlését. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2006. október 3., 17 óra, DUE- iroda (1148 Budapest, Örs vezér tér 11.). A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, amely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes.

Hírösen jó hétvége meglepően rossz idővel

Hírösen jó hétvége meglepően rossz idővel A „hírös városban”, Kecskeméten rendezte meg tavaszi médiahétvégéjét a DUE 2007. március 23 és 25 között, s bár az időjárás egyáltalán nem emlékeztetett a tavaszra, a két napon át tartó jó hangulat határozottan DUE-programra utalt.

Szekszárd nem csinált belőlünk bolondot

Szekszárd nem csinált belőlünk bolondotMinden érzékszervünket megmozgatta a szekszárdi médiahétvége, ugyanis a rádióstúdión át, kerámiaműhelyen keresztül a tévéig mindenhol megfordultunk. És persze a borozást sem felejtettük el. A maroknyi lelkes DUE-csapat 2006. március 31-én a Rádió Antritt Stúdiójában kezdte a város feltérképezését.

Hasznos hétvége sok káros tartalommal

Hasznos hétvége sok káros tartalommal  Tudd, hogy nem tudsz mindent, ha csak a médiára hagyatkozol - hangzott el november 17-én az DUE egri konferenciáján. Az Eszterházy Károly Főiskolán elméleti és gyakorlati szakemberek vitáztak a káros médiatartalmakról.

Európa Kulturális Fővárosában jártunk

Európa Kulturális Fővárosában jártunk2006. november 10-12. között ismét Pécsett rendezte meg őszi médiahétvégéjét a DUE. Péntek este ellátogattunk a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Média Központjába, ahol betekintést nyerhettünk az Universitas Televízió műsorainak és az Univ Pécs című lap készítésének titkaiba.

Fehérvárt is elfoglaltuk

Fehérvárt is elfoglaltukSikeresen lezajlott a DUE 2005-ös székesfehérvári médiahétvégéje: az együtt töltött másfél nap nyugodt hangulatban telt, széleskörű, nemzetközi napsütés alatt. A huszonöt fős csoport a péntek délutáni érkezés után, némi késéssel a Fejér Megyei Hírlap szerkesztősége felé vette útját.

Lezsíroztuk a DUE jövőjét

Lezsíroztuk a DUE jövőjétLeölettünk egy állatot, elfogyasztottunk nyolcvan kilogramm első osztályú ételt, előtte, közben és utána pedig irányt adtunk az egyesületnek. Operatív minitábort rendezett a DUE a világ legzsírosabb végén, Bugacpusztán azoknak, akik minden nap tesznek valamit az egyesületért.

A rádiós siker receptje

A rádiós siker receptje A 2004 októberi győri médiahétvége első programjaként ellátogatottunk a Magyar Rádió győri szerkesztőségébe, ahol betekintést nyerhettünk a rádió műhelytitkaiba. Ditrói Zoltán főszerkesztő kedvesen fogadta a tudásra szomjazó, lelkes DUE-s csapatot, majd a stúdió megtekintésére invitált.

Debrecent is elfogyasztotta a DUE

Debrecent is elfogyasztotta a DUE A 2005. november 4-6. közötti hosszú hétvége szép környezetben, kellemes hangulatban telt a DUE-csapatnak, Debrecenben. Betekinthettünk a fogyasztóvédelem rejtelmeibe, megtudtuk hogyan véd meg minket egy hipermarket, a napi izgalmakat pedig egy hipermodern fürdőközpontban pihentük ki.

Most Pécsen volt a sör...

Most Pécsen volt a sör... 2004. március 26-28. között Pécsett tartottunk médiahétvégét. 30 fős csapatunk hangulatát fokozta, hogy pénteken első programunkként meglátogattuk a pécsi Sörfőzdét. A körbevezetés során minden lényeges dolgot megtudtunk arról, hogyan készül a Szalon Sör, majd sikeresen beiratkoztunk a Söregyetemre.

Erős Antónia a DUE-ban

Erős Antónia a DUE-ban2003. március 28-30. között közel ötven résztvevővel tartottunk médiahétvégét Pécsett. Péntek este az RTL Klub Híradójának munkatársaival, Erős Antóniával és Kollár Róberttel nyitottuk programsorozatunkat, akik nagyon érdekes és izgalmas előadást tartottak a diákoknak.

Első 1 2 3 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 176 177 178 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság