Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

„Szeretném, ha a gyerekeknek biztonságosabb, egészségesebb, veszélyektől mentes lenne az életük.”

„Szeretném, ha a gyerekeknek biztonságosabb, egészségesebb, veszélyektől mentes lenne az életük.”Nógrádi Gábor neve sokunknak ismerősen csenghet, könyveit előszeretettel ajánlják olvasásra már az általános iskolákban is.

KRESZmenők szövegelnek a biztonságosabb közlekedésért

KRESZmenők szövegelnek a biztonságosabb közlekedésértSheldon Cooper és Leonard Hofstadter volán mögé ült idén tavasszal, hogy felhívják a figyelmet a szabályos közlekedésre.

Csináljunk divatot a láthatóságból, hisz az életünk múlhat rajta

Csináljunk divatot a láthatóságból, hisz az életünk múlhat rajtaÖsszekapcsolható-e a közlekedésbiztonság a divattal? Hisz nem túlzás azt mondani, hogy mindkettő a feltűnésről szól – csupán az élet két különböző területén.

Lezárult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt 2. – Versenyben az erő! online játékunk, mely osztatlan sikert aratott!

Lezárult a Nagy Diák Versenykultúra Teszt 2. – Versenyben az erő! online játékunk, mely osztatlan sikert aratott!A 2019. november 1-től december 5-ig kitölthető online teszten olyan kérdésekre kellett választ adni, amelyekből kiderült a résztvevők jártassága fogyasztói tudatosság és verseny témakörében.

Konzumidiotizmus: korunk meggondolatlan pénzszórása

Konzumidiotizmus: korunk meggondolatlan pénzszórásaBizonyára mindannyiunknak van legalább egy olyan ismerőse, aki szinte reflexszerűen rendeli meg a legújabb mobiltelefont, vagy más műszaki terméket.

Már nyelvtanuláshoz is használható a Diákhitel!

Már nyelvtanuláshoz is használható a Diákhitel!A továbbtanulásban nagy segítséget jelentő Diákhitel október 1-től már a nyelvtanuláshoz is felhasználható elemmel bővült. Magyar Péterrel, a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatójával áttekintjük, hogyan és miért igényelhető az immár háromféle Diákhitel.

Okosan a Diákhitellel!

Okosan a Diákhitellel!Balogh Lászlót, a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkárát is megkérdeztük a Diákhitelről.

Fortnite – de okosan!

Fortnite – de okosan!Tippek a biztonságos videojátékhoz.

Drónt nyerhet, aki ismeri az okostraktort és a műhúst

Drónt nyerhet, aki ismeri az okostraktort és a műhústSzámodra még mindig piros traktor, puttonyos szőlőszedők és legelőről ballagó tehenek jelennek meg, ha az agrárium szót hallod? Ha így van, töltsd ki a Nagy Diák Agrártesztet, hogy képben legyél a mezőgazdaságban alkalmazott legmodernebb technológiákkal!

Internetes barátok és zaklatás

Internetes barátok és zaklatásA beköszöntött digitális korszakban egyre több tizenéves gondolja azt, hogy a személyes kapcsolatok és a közösségi oldalakon köttetett „barátságok” között nincs különbség. 2019. augusztus, DUE Online

Mit mutatsz a virtuális világban?

Mit mutatsz a virtuális világban?Mint a való életben, az online világban is sokszor saját magunk legnagyobb ellenségei vagyunk. A sok megosztott kép, információ, becsekkolás, vagy csak egy-egy sima poszt annyi mindent árul el rólunk, amennyi egy egész titkosszolgálati akta megtöltésére elég lenne. 2019. augusztus, DUE Online

Az álhírek kora?

Az álhírek kora?Ma már rengeteg olyan információ ér minket, aminek a hitelességét nem tudjuk megállapítani. Nem is gondolnánk, milyen nagy gondot jelenthet az, ha hiszünk azoknak a híreknek, amelyeknek nincs, vagy csak nagyon kicsi a valóságalapja. 2019. szeptember, DUE Online

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság