Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Lezárult a Nagy Diák Pénzügyes Teszt első fordulója

Lezárult a Nagy Diák Pénzügyes Teszt első fordulójaAz első, online fordulóban több mint 11 000 lelkes fiatal vállalkozott a játékos, edukatív pénzügyi teszt kitöltésére. Idén első alkalommal indította útjára a DUE Médiahálózat a Pénzügyminisztériummal és a Pénziránytű Alapítvánnyal karöltve a Nagy Diák Pénzügyes Tesztet.

A Versenytársak I. pályázat eredménye

A Versenytársak I. pályázat eredményeA DUE 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján hirdettük ki a Versenytársak pályázat eredményét. A pályázatra olyan fotóval, kollázzsal, illetve videóval lehetett nevezni, melyek a verseny mindennapiságát mutatják be.

Pótközgyűlést tartott a DUE

Pótközgyűlést tartott a DUE A Sajtófesztivált követően az Akvárium Klubban tartotta éves rendes pótközgyűlését a DUE. Az egyesület legfőbb döntéshozó fóruma elfogadta a DUE 2018-os mérlegét és közhasznúsági beszámolóját.

Jó kezekben a magyar film és az elsőfilmes rendezők

Jó kezekben a magyar film és az elsőfilmes rendezőkAz elmúlt években a magyar filmek szárnyra kaptak és egyre emelkednek. Visszakerültünk a nemzetközi filmes térképre, van mire és van kikre büszkének lennünk. Az utóbbi években több elsőfilmes rendező neve is bekerült a köztudatba, filmjeik híresek lettek.

Megvan a NETBiztos Pályázat 2019 győztese!

Megvan a NETBiztos Pályázat 2019 győztese!Hogyan lehet gátat szabni az online zaklatásnak? Többek közt ezzel a témával is foglalkozott a DUE Médiahálózat és a Telenor közös NetBiztos pályázatának nyertesei, akiket a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján díjaztak május 28-án

Soproni ablak a világűrre – elkezdődött a Magyar Űrkutatási Fórum 2019

Soproni ablak a világűrre – elkezdődött a Magyar Űrkutatási Fórum 2019 A Magyar Asztronautikai Társaság és az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Geodéziai és Geofizikai Intézet közös szervezésében 2019. április 24–26. között Sopronban kerül sor a Magyar Űrkutatási Fórum 2019 konferenciára.

Versenyben a hétköznapokban

Versenyben a hétköznapokbanA versenyhelyzeteket mindenki máshogy kezeli. Így vagyunk ezzel az adott helyzetre érkező reakciókat illetően is.

Véget ért a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Véget ért a 26. Országos Ifjúsági SajtófesztiválÜtős programokkal, versenyekkel, élő döntőkkel, díjátadókkal és közönségtalálkozókkal zárult az ország legnagyobb ifjúsági médiafesztiválja. A DUE Médiahálózat 2019-ben 26. alkalommal rendezte meg Budapesten az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, ezúttal az Akvárium Klubban.

Értünk versenyeznek

Értünk versenyeznekLassan beköszönt a vakáció, amikor az iskolai éves hajtás után van egy kis idő a lazításra, pihenésre. Ilyenkor tudunk bőven időt szakítani a sportolásra vagy a kötelező olvasmányokon túli kedvencek elolvasására.

Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása 2019

Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása 2019A DUE Rádió idén ismét 10 iskolarádió, 4 általános iskolai és 6 középiskolai felszereléséhez járul hozzá technikai eszközök vásárlására felhasználható ajándékkártyák formájában.

Elindult a jegyértékesítés a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra!

 Elindult a jegyértékesítés a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra!Idén is exkluzív helyszínen, a budapesti Akvárium Klubban rendezzük meg a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált! Az eary bird jegyeket szerezd be már most!

Pénzügyes Help Desk: Hol tároljam a pénzem?

Pénzügyes Help Desk: Hol tároljam a pénzem?Kire bízzuk a megspórolt zsebpénzt? Hát a tesónkra tuti ne! Bemutatunk pár pénzkezelési ötletet.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 179 180 181 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság