Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Mutass be egy uniós finanszírozású projektet- Szelfizz! Írj! Pályázz! Nyerj!

 Mutass be egy uniós finanszírozású projektet- Szelfizz! Írj! Pályázz! Nyerj!Az aktuális uniós fejlesztési ciklus (2014-2020) végéhez közeledve az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és a Pénzügyminisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága pályázatot hirdet a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alkalmából.

Készülnek a produktumok

Készülnek a produktumokHétfőn is folyik a munka táborban. Az esti programokon kívül folyamatosan készülnek 6 csoport produktumai.

Több újítással kezdődött el a 39. Médiatábor!

Több újítással kezdődött el a 39. Médiatábor!A 39. Médiatábornak ezúttal is a balatonszárszói Lepkeház ad otthont. A idei tábor számos újításon is átesett.Az idei tábor július 12-én kezdődött és egészen 21-ig tart majd.

DeShame projekt a Kék Vonalnál

DeShame projekt a Kék VonalnálA Kék Vonal projektje sokat segít az online bullying elszenvedőinek, és a segítőknek is. 2019. május, DUE Online.

Mire figyelj az adatvédelmi beállításaidnál?

Mire figyelj az adatvédelmi beállításaidnál?Az adatvédelmi beállításaink az online jelenlét alfái. A közösségi médiában, a keresőszolgáltatásokban, de még magukon az eszközeinken is fontos, hogy alaposan és tüzetesen végignézzük a lehetőségeket, és kiválasszuk mindenből a legbiztonságosabbat. 2019. február, DUE Online.

Ha ismerős a zaklató

Ha ismerős a zaklatóAhogy a DUE Tallózó hasábjain is írtuk, nehezebb a helyzet, ha a való életben is rendszeresen találkozik az áldozat és a zaklató, hiszen az internet csak az egyik színtere az inzultálásnak. 2018. december, DUE Online.

Káros tartalmak a hálón

Káros tartalmak a hálónGyakran előfordul, hogy olyan tartalommal találkozol a világhálón, amit nem is akartál látni. Egy felugró ablak, egy kíváncsi kattintás, és akár álmatlan éjszakákat okozhatnak a látottak. 2018. október, DUE Online.

10 tuti tipp kamuoldalak ellen

10 tuti tipp kamuoldalak ellenAz „évszázad felfedezései” általában kamuk, jól, vagy kevéssé jól megkomponált átverések. És hogy mi a célja ezzel azoknak, akik ezeket a „cikkeket” írják, és az oldalaknak, ahol megjelennek? 2018. szeptember, DUE Online.

Ne dőlj be! a májusi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a májusi DUE RádióbanHa az internetet választjuk ismerkedési formának, az nem baj, de érdemes egy két dologra odafigyelni. Egyrészt nem tudhatod, ki ül a másik oldalon. Persze ez nem azt jelenti, hogy el kell kerülni ezt az ismerkedési formát, csak érdemes körültekintőnek és óvatosnak lenni.

Űrtábor Sátoraljaújhelyen!

Űrtábor Sátoraljaújhelyen!Hamarosan indul a Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) hagyományos nyári űrtábora. A 13–18 éves fiataloknak szóló, 1994 óta megrendezett Űrtábor idén július 7–13. között Sátoraljaújhelyre látogat.

Ne dőlj be! a júniusi DUE Rádióban

Ne dőlj be! a júniusi DUE RádióbanAmikor valakit megismerünk, akkor először csak egy pici szeletet látunk belőle, és ahogy egyre mélyül az ismeretség közöttünk, úgy tudunk meg egyre többet is róla.

Ne dőlj be! az áprilisi DUE Rádióban

Ne dőlj be! az áprilisi DUE RádióbanKétarcú világban élünk, ami az internetet is behálózta az elmúlt évtizedben. A „senkiben se bízhatunk” mondat egyfajta jelszóvá vált az élethez, amit nem árt szem előtt tartani, különösen, ha a netet választjuk ismerkedési terepnek.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság