Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Soványabb, szebb, okosabb? Akár 3 nap alatt is?

Soványabb, szebb, okosabb? Akár 3 nap alatt is? Akármennyire is szeretnénk nincs erre lehetőség. Szóval élhetünk a gyanúperrel, hogy nem feltétlenül jó helyen böngészünk.

Amikor, csak likera kellesz

Amikor, csak likera kelleszHihetetlen.. megdöbbentő, bozalmas. Ha ezek a szavak szerepelnek az elolvasandó cikk elején, már lehet egy erős gyanúd afelől, hogy itt csak a kattintásodra mennek rá az oldal kezelői. De hogyan tehetsz ellen?

Kamu oldalra tévedtem, megfizettem érte

Kamu oldalra tévedtem, megfizettem érteMitől igazi valami? És mitől hamis? Nagyon sok olyan csalással is találkozhatunk, amikor a mi adatainkat használják fel annak érdekében, hogy bevétele lehessen a bűnözőknek.

Hogyan kerüljem el a kamu oldalakt? Vol.1

Hogyan kerüljem el a kamu oldalakt? Vol.1Feledtébb bosszantó, ha valaminek utána szeretnél olvasni, és ezt meg is teszed, ugyanakkor, hibás infókat talál. Van rá megoldás, hogyan szűrd ki ezeket!

Kerüld el a kamu oldalakat!

Kerüld el a kamu oldalakat!Az internet világában a legtöbb weblap a segítségünkre, hasznunkra válhat, vannak azonban olyan oldalak is, amelyeket kizárólag abból a célból hoztak létre, hogy megtévesszék, átverjék, vagy anyagilag megkárosítsák a felhasználókat.

Dönts Te, ki legyen az ÉV DUE-sa!

Dönts Te, ki legyen az ÉV DUE-sa!2018-ban egy új díjat alapítottunk, amelyet december 7-én, a DUE Karácsonyon adunk át, ami nem más, mint az Év DUE-sa! Ezt a díjat ugyanis a közönségszavazás eredménye alapján osztjuk ki.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 162 163 164 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság