Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

XXI. századi problémára épít a film

XXI. századi problémára épít a filmAz online zaklatás már filmben is feldolgozták. A filmsomnia.hu készített interjút a "Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)" rendezőjével.

Ki lehet szexuális zaklató?

Ki lehet szexuális zaklató?Hasonló ismérvei lehetnek, mint egy online zaklatónak. Több tanácsot adunk, hogy hogyan ismerd fel, és hogy hova fordulj, ha ilyet észlelsz.

Könnyű préda?

Könnyű préda? Ki lehet áldozat a neten? Aki hagyja magát. De sokat tehetsz te magad is azért, hogy az online fiókjaid biztonságban legyenek.

Korosztályos probléma az online zaklatás?

Korosztályos probléma az online zaklatás?Bezzeg az én időmben.. ezzel már a padlás is tele, és ezt a filmrendezők és szakemberek is felismerték. Schwechtje Mihályt is ez sarkallta a filmje elkészítésére, dr. Gyurkó Szilviát pedig az alapítványa létrehozására.

Mi az online szexuális kizsákmányolás?

Mi az online szexuális kizsákmányolás? Pontokba szedtük azokat a jelenségeket, amik már online szexuális zaklatásnak minősülnek. Ha tudod, könnyebben felismered.

Mi az online szexuális kizsákmányolás?

Mi az online szexuális kizsákmányolás? Pontokba szedtük azokat a jelenségeket, amik már online szexuális zaklatásnak minősülnek. Ha tudod, könnyebben felismered.

Egy történet, több lehetőség

Egy történet, több lehetőségEgy kitalált, de valós történet alapján, nézzük meg, hogy mit csinálhatsz rosszul egy online zaklatásnál illetve azt is, hogy miként tudod elkerülni azt.

Videóval hívják fel a figyelmet az online zaklatásra

Videóval hívják fel a figyelmet az online zaklatásraKisfilmmel hívja fel a figyelmet az Europol az online zaklatásra.

Búcsúzunk Baló Györgytől

Búcsúzunk Baló GyörgytőlMeghalt Baló György televíziós szerkesztő, műsorvezető,Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró.

Nemzetei Civil Akadémia 2019 összefoglaló

Nemzetei Civil Akadémia 2019 összefoglalóTöbb mint 50 különböző egyesület képviselőinek tartott kommunikációs képzést a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete az elmúlt hónapban. A négy alkalomból álló képzéssorozat célja az volt, hogy civil szervezeteknek nyújtsunk egy intenzív tanfolyamot.

Nemzeti Civil Akadémia beszámoló IV.

Nemzeti Civil Akadémia beszámoló IV.A négy részből álló rendezvénysorozat ingyenes kommunikációs képzést nyújtott civil szervezetek számára a Diák-és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete, amelyen 50 ember vett részt.

Filmteszt Helpdesk: Apró mesék

Filmteszt Helpdesk: Apró mesékÚj történelmi film a magyar filmvilágban. Március 14-én mutatták be az Apró mesék-et! Egy lendületes, komikus, de cseppet sem lassú magyar filmmel találkozhatunk a mozikban.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 174 175 176 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság