Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

25. Országos Ifjúsági SajtófesztiválAki rendszeres látogatója a DUE fesztiváljának, az tudja, hogy nem múlhat el úgy egy év sem, hogy a legjobban várt és legnagyobb rendezvényt ne szervezzük meg. Igen! Sajtófesztivál 2018-ban is! Sok-sok meglepetéssel, vendégekkel, sztárkavalkáddal és neves előadókkal, ahogy azt már megszokhattátok!

Színház az egész világ - Nincsenapám, seanyám

Színház az egész világ - Nincsenapám, seanyámA színházba járás hasznos, elegáns és nem mellesleg tartalmas szórakozás. Üdítő komédia vagy épp komor tragédia könnyen játszódhat ugyanazon a színen, a színészeknek sem kell másoknak lenniük. Sőt! Ha messzebb megyünk, akár az előadás is lehet ugyanaz!

A Végtelenbe és Tovább...Tudós csajok beszámoló

A Végtelenbe és Tovább...Tudós csajok beszámolóJobb kezekbe nem is kerülhetett volna a Tudós csajok fantasztikus élmény alapú helyszínlátogatásáról szóló beszámoló megírása, mint Csuzda Annához. Az ifjú hölgy a téma mindentudója és az MTA Konkoly Thege Miklós Csillagászati Intézetben tett látogatásunkról mesél egy kicsit.

Etológia mindenkinek - Tudós csajok beszámoló

Etológia mindenkinek - Tudós csajok beszámolóSzabó Panni imádja az állatokat és most a Tudós csajok egyik legkedveltebb élmény alapú helyszínlátogatásáról, az ELTE Etológia Tanszékéről írt egy kis beszámolót.

Számít az, hogy honnan jövünk? - Tudós csajok beszámoló

Számít az, hogy honnan jövünk? - Tudós csajok beszámolóDr. Orsós Zsuzsanna rákkutató egy igazi kincs, aki elmesélte a diákoknak, hogy milyen is a kutatók élete, mi a szociális és gazdasági helyzet jelentősége az egészségügyben. Döbbenetes információk, izgalmas szemléltetett előadás! Nézzük, hogy Pelle Aletta Gréta Tudós csaj, hogyan vélekedik ezekről.

Mihez kezdesz magaddal, iGeneráció?

Mihez kezdesz magaddal, iGeneráció?Az okostelefon jó, de csak addig, amíg te használod őt, és nem fordítva. Nemrég egy borzasztóan furcsa tanulmány jelent meg a neten a University of Chichago Press Journals egyik számában. A kutatás azt vizsgálta, hogy a mobilfüggőség milyen hatással van a diákok teljesítményére.

Nyerj laptopot vagy más profi okoseszközt!

Nyerj laptopot vagy más profi okoseszközt!Csak 20 eldöntendő kérdés, hogy ne dőlj be! Már több mint hatezren kitöltötték a Nagy Diák Bűnmegelőző Tesztet, amelyen azokra a kérdésekre is választ kapsz, hogy mit jelent a rohamivás? Mi a cyberbullying? Mit tegyél, ha zaklatnak?

Elindult a Médiatábor hivatalos honlapja

Elindult a Médiatábor hivatalos honlapjaMagyarország legjobb médiatábora – a legjobbak médiatábora 2018-ban is! Nyári táborunkban évente közel százan "újságírnak", rádióznak, tévéznek, fotóznak, haverkodnak tíz napig. A tábor honlapja: mediatabor.hu!

Akárhonnan indulunk… Tudós csajok beszámoló

Akárhonnan indulunk… Tudós csajok beszámolóFölsz Orsolya beszámolójában egy olyan nagyszerű előadóról ír, aki a Tudós csajok program keretén belül a diákoknak az egészségről és rákkutatásról tartott egy érdekes, színes és izgalmas előadást. Ismét egy élménnyel gazdagodtak a diákok és átértékelték, hogy miért is érdemes küzdeniük az életben.

Rekordot döntött a filmteszt

Rekordot döntött a filmtesztA DUE Médiahálózat és a Magyar Nemzeti Filmalap közös szervezésében 2018. február 28-án rendezték meg a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak című verseny középdöntőjét és döntőjét a budapesti Akvárium klubban.

Különleges csemege: AvantGarde!

Különleges csemege: AvantGarde!A Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés-színész osztályának az AvantGarde! című összeállításban a huszadik század terében és idejében utazhatunk, olyan színpadi alkotások mentén, melyek még 21. századi megjelenésükben is meghökkentőek.

„A kép-mutogató” - pályázati felhívás

„A kép-mutogató” - pályázati felhívásEngedd el a fantáziád és mutasd meg kreativitásodat! A kisfilmeddel napi jegyet nyerhetsz a VOLT Fesztiválra. Ha szereted az irodalmat, a szabad verset és a kreativitást, ez a pályázat biztos Neked szól.

Első 1 2 3 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 182 183 184 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság