2006-ban is tartottunk közgyűlést

2006-ban is tartottunk közgyűlést

A DUE elnöksége összehívta a DUE évi rendes közgyűlését. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2006. október 3., 17 óra, DUE- iroda (1148 Budapest, Örs vezér tér 11.). A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, amely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes.

A közgyűlés elején Kecskés István DUE-elnök egyesület köszöntötte a megjelenteket és megnyitotta a közgyűlést. Megállapította, hogy a közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes, figyelemmel arra, hogy ez a 2006. október 3-án 17 órára kitűzött közgyűlés megismételt közgyűlése.

A közgyűlés egyhangú nyílt, külön-kölön történő szavazással megválasztotta az alábbi közgyűlési tisztviselőket:
jegyzőkönyv vezető: Németh Gabriella
jegyzőkönyv-hitelesítő:  Zala Orsolya
jegyzőkönyv-hitelesítő: Beke Dániel

A levezető elnök ismertette a napirendi pontokat az alábbi szerint:
a) szakmai beszámoló a 2005. évre (Kecskés István)
b) pénzügyi beszámoló a 2005. évre (Szayly József)
c) Számvizsgáló Bizottság jelentése (Bagi Zoltán)
d) közhasznúsági jelentés (Szayly József)
e) 2006. évi tervek (Kecskés István)
f) egyebek

A napirendi pontokat a közgyűlés egyhangú nyílt szavazással elfogadta.

A 2005. évre szóló szakmai beszámolót Kecskés István tartotta. A beszámolót a közgyűlés egyhangú nyílt szavazással elfogadta.

A 2005. évre vonatkozó pénzügyi beszámolót Szayly József tartotta. A beszámolót a közgyűlés egyhangú nyílt szavazással elfogadta.

Kecskés István felolvasta a Számvizsgáló Bizottság elnökének, Bagi Zoltánnak a nyilatkozatát, mely szerint a Számvizsgáló Bizottság teljeskörűen megvizsgálta az egyesület pénzügyi, könyvelési iratait, bizonylatait, szerződéseit, s azokat rendben találta.

A beszámolót a közgyűlés egyhangú nyílt szavazással elfogadta.

A 2005. évre vonatkozó közhasznúsági jelentést Szayly József ismertette. A jelentést a közgyűlés egyhangú nyílt szavazással elfogadta.

A 2006. évre vonatkozó terveket Kecskés István ismertette. A beszámolót a közgyűlés egyhangú nyílt szavazással elfogadta.

A DUE elnöksége tagdíjemelési javaslattal élt: 2800 Ft/év összegről emelkedjen 3000 Ft/év összegre október 06. napjától kezdődően.
A közgyűlés  egyhangú nyílt szavazással megszavazta a javaslatot.

Az egyesület vezetősége a Sajtóigazolvány árának emelésére vonatkozó javaslatot is tett: 1200 Ft-ról emelkedjen 1500 Ft-ra október 06. napjától kezdődően.
A közgyűlés  egyhangú nyílt szavazással megszavazta a javaslatot.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,098RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

2006-ban is tartottunk közgyűlést

Oszd meg a Facebook-on!

2006-ban is tartottunk közgyűlést

Oszd meg a Facebook-on!

X